pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News
27.06.2019.

PET ADIDAS TRENDOVA KOJE ĆEMO NOSITI OVOG LJETA

Vrijeme nam ovih dana ne ide u prilog, ali to nije razlog da ne prošetate do našeg šopa i pronađete nove, ljetnje kolekcije omiljenih brendova. Jedna od kolekcija koje ćemo sigurno nositi ovog leta nosi potpis brenda adidas. Otkrivamo vam pet vodećih trendova za nju i njega!

 

Pastelne boje su neizostavni adidas trend za ljeto

Iako pastelne boje nisu grounbreaking trend za ljeto, već nekoliko sezona ne možemo pobjeći od njih! Više je razloga za to - pastelne boje bolje ističu preplanuli ten, oslobodili smo se tamnih boja koje smo nosili tokom zime, uz to su nježnije i veselije, a vi ženstvenije... Baš zato je ženska adidas kolekcija pravi izbor! Haljine, trenerke, helanke - svi komadi su u niježno ružičastim ili lila tonovima i kao takvi su savršeni za lijenje ljetnje vikende kojima se radujemo na početku svake radne nedelje.

Crno-bijela kombinacija kao još jedan adidas trend

Jedini kompromis na koji pristaju ljubitelji crne boje jeste dodavanje malo bijele u svakodnevne autfite. Iako minimalistička, crno-bijela kombinacija je uvijek poželjna i veoma efektna, bez obzira na vaš stil, priliku u kojoj je nosite ili dan. Ukoliko ovog ljeta ne želite da izgledate obično u onome što nosite, klasične komade kombinujte sa pomalo ekstravagantnim komadima i igrajte se aksesoarima. Adidas ima prave komade za vas!

Graphic majice

Graphic majice su big thing ove sezone i dizajneri brenda adidas to odlično znaju! Na vama je samo da odaberete omiljenu kombinaciju boja i print koji će poslati pravu poruku. Pored ženske, i muška adidas kolekcija obiluje odličnim komadima jednostavnog dizajna, ali pažljivo osmišljenih detalja.

Adidas Superstar - trendi klasik od kog ne odustajemo

Postoji li osoba koja ne voli patike adidas Superstar? Jedan od trendi klasika i "vječnih" modela ove sezone doživljava makeover i dolazi u neočekivanim kombinacijama boja: za nju u puder plavoj i roze, a za njega u ljubičastoj osveženoj crvenom bojom i crnoj sa tirkiznim detaljima. 

Papuče su neizostavne za ljeto  

Hej, ljeto je! Kreni na bazen, plažu ili u šetnju u novim stylish papučama. Ovog ljeta svim ljubiteljima brenda adidas na raspolaganju su najraznovrsniji modeli Adilette-a. Tu su klasični crni i bijeli modeli, baš kao i modeli u zelenoj, tirkiznoj, limun žutoj, crvenoj, ljubičastoj i ružičastoj boji. Sada smo sigurni da znaš čime ćeš zamjeniti omiljeni model patika!

Sve modele iz ljetnje kolekcije brenda adidas pronađite u svim našim šopovima i online.

Buzz tim

Slični članci

06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...
24.
Apr.
2023.
News
Upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.