pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News
08.10.2018.

WE ARE ONE: CHAMPION JE STIGAO U BUZZ

Septembar i oktobar su mjeseci koji je svake godine rezervisan za novitete u modnom svijetu. To su mjeseci u kom nam poznati svjetski brendovi otkrivaju trendove koji će obilježiti sezonu koja je pred nama, dok se influenseri utrkuju da ih u svojim street style kombinacijama među prvima ponesu. Ovaj oktobar je u BUZZ šopovima definitivno u znaku premium „We Are One“ kolekcije brenda Champion, kojom smo ponovo postavili standarde street kulture u Crnoj Gori.

Ovo je prva kolekcija brenda Champion koja se ekskluzivno može pronaći u BUZZ šopovima!

Inspirisana raznolikošću i specifičnostima nekih od najljepših evropskih metropola – Londonom, Parizom, Milanom i Berlinom, nova Champion kolekcija širom je otvorila vrata novoj generaciji trendsetera, koji već sada pokazuju svoju individualnost i kreativnost.

Zahvaljujući autentičnom, tipično američkom duhu brenda koji od 1919. godine osvaja inovativnošću, Champion kolekcija za sezonu jesen/zima 2018. godine izdvaja se originalnim dizajnom koji krasi bogati kolorit, udobnost i premium sportski detalji koji su savršeno istaknuti na lifestyle odjevnim komadima. Ona istovremeno poziva na ujedinjenje i cijlom svetu šalje jasnu poruku – We Are One!

Premium kolekcija brenda Champion već sada se može pronaći u BUZZ šopovima u Podgorici, Kotoru i Baru.

Photo credits: @with.youandeye

Slični članci

24.
Apr.
2024.
News
Od petka, 3. maja, u Njegoševoj Ulici br. 18 moći ćeš da pronađeš ekskluzivne modele i limitirane serije tvojih omiljenih sportskih...
06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...