pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News
04.06.2018.

SHOW YOUR BUZZ

Prošlo je tri godine od kako smo napravili prvi korak i krenuli u našu zajedničku sneaker avanturu u 8 država: Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Rumunija i Bugarska. Tada nismo razmišljali koliko će ozbiljno i lijepo ovo putovanje postati i koliko ćete upravo vi,  naši Buzzovci, učiniti da rastemo i budemo bolji zajedno.

Upravo zbog toga željeli bismo da vam se zahvalimo zbog svih fantastičnih fotografija koje pravite i na kojima nas tagujete svakodnevno. Odlučili smo da svakog mjeseca do našeg 4. rođendana nagradimo najbolju fotografiju po mišljenju Buzz marketing tima. Ono što je najbolje se može razlikovati za svakoga od nas, ali ono što je sigurno jeste da ćemo iznad svega cijeniti kreativnost, originalnost i kvalitet fotografije.

Vlasnik najbolje fotografije dobiće patike koje izabere iz Buzz-a u bilo kom šopu u regionu. Želimo da vam pokažemo da i mi pratimo vas kao veliki i bitan dio Buzz univerzuma. Srećno i pokažite svoj Buzz!

 

WINNING PHOTOS

 

MAY 2018 - @hydrofluoric.acidd

 

JUNE 2018 - @harissaljevic

 

JULY 2018 - @lio_lena

 

AUGUST 2018 - @deceanmark 

 

SEPTEMBER 2018 - @nevena_komazec

OCTOBER 2018 - @miljanskee

Slični članci

06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...
24.
Apr.
2023.
News
Upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.