pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth
Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth
Blogger Pick
06.07.2022.

Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth

Hej ljudi,

Konačno je ljeto, mirišu lipe, a slike pustih plaža, legendarnih žurki, fanki muzike, I ogromnih festivala  mi se vrte u glavi kao video traka. Žustro hodam gradskom scenom Sofije u potrazi za novim emocijama, a društvo mi prave moje nove patike Puma Cali Dream Lth.

Odluku sam donijela za nekoliko sekundi. Puma California je dobro poznata I omiljena silueta iz 80-ih. Prvobitno lansirane kao sudijske cipele, ove patike su brzo stekle legendarni status u uličnoj kulturi. Ono što izdvaja Puma Cali Dream Lth od ostalih silueta je način na koji su patike napravljene, pa otuda I naziv modela. Svjež, klasičan, a što je najvažnije udoban model 2018, poprima ležerniji I jednostavniji izgled. To je bilo prvo što mi se svidjelo kod njih.

Cali Dream Lth je savršen mix nevjerovatnog komfora i trendy vibe-a. Visoki đon patika I elementi na njima pozajmljeni su sa urbane scene. Puma Cali Dream Lth je silueta kojoj ću se uvijek vraćati, jer mi daje slobodu da se izrazim.

Puma nesumnjivo obraća pažnju na detalje I stil za djevojke. Sa svojom klasičnom siluetom I opuštenim izgledom Cali Dream Lth se lako može kombinovati sa bilo kojim outfitom. Znate da je stil jedan od glavnih načina da izrazim sebe. Volim kontraste, pa sam bijele patike uparila sa Juicy Couture's fenomenalno nježnim roze outfitom. Za djevojke koje traže elegantniji ali fanki look za ljeto, predstavljam drugi outfit sa haljinom iz moje omiljene Juicy Couture's.

Pronađite Cali Dream Lth u Buzz radnjama ili online.

 

Your girl,

Akasha

Slični članci