pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

SUMMER BLAZIN’
SUMMER BLAZIN’
Blogger Pick
22.06.2022.

SUMMER BLAZIN’

Ćao ljudi!

Ja sam Vanja Vučković, youtuber iz Tivta i ovo je prvi blog koji pišem za vas. Imam 16 godina, stalno sam u pokretu i svaki slobodan trenutak koristim za vožnju skejta i bajsa. Život na primorju pun je sunca i vedrine, pa su boje i lagana odjeća sasvim spontano postale i neizostavni dio mog stila, a udobna obuća nešto što se apsolutno podrazumijeva! Ovog ljeta moj izbor je pao na Nike Blazer Low. Lagani ljetni model, kombinacija klasike i razigranih boja, lako se uklapaju uz svaki outfit I ono što je najvažnije, blazerke su kao stvorene za voznju skejta i nove ljetne avanture koje predstoje!

Nike Blazer su jedan od najstarijih Nike modela ikada. 70’ ih godina, nosile su se kao košarkaške patike, a danas su casual lifestyle wear. Skejteri ih obožavaju,  jer je donji dio  deblji i napravljen od gume, sto ih cini jako čvrstim. Poslije udobnosti, kvalitet ja najvazniji, zato su jedan od onih modela koje uvijek imam u svojoj sneaker polici. Kombinacija kože sa mekim antilopom i čvrstim gumenim đonom bice vaš vjerni pratilac u svim akcijama i avanturama.

Nike Blazer Low postavlja nove standarde stila, kroz koji možete doživjeti klasiku na potpuno drugaciji nacin.

Ljeto tek počinje, pa obezbijedite na vrijeme svoj par i ne štedite se u dugim ljetnjim vožnjama, jer ako neke patike to mogu da iznesu to je onda Nike Blazer Low.

 

Model u svojoj kombinaciji boja potražite u najbližem Buzz šopu ili online. Do sljedećeg čitanja.

 

Vanja

Slični članci