pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Singing In The Rain Featuring adidas NMD_V3
Singing In The Rain Featuring adidas NMD_V3
Blogger Pick
15.06.2022.

Singing In The Rain Featuring adidas NMD_V3

Zdravo ekipo!

Nadam se da vam ovi junski dani donose isti entuzijazam, koji ja osjećam sada! Nedostajalo mi je pisanje priča za Buzz blog, posebno jer imam mnogo novih vijesti! Ljeto samo što nije počelo, a mi još uvijek nismo završili sa planiranjem sezone. Čekamo praznike, na planini ili pored mora, ili u interesantnim gradovima koji pričaju neku svoju priču. Na primjer, ja sam provela nekoliko mjeseci na planini, u malom gradu, gdje sam našla tu vrstu mira koji me je potpuno uravnotežio. Dobro mi je išlo, ali mi je negdje nedostajao Bukurešt, lutanje njegovim ulicama, posmatranje prolaznika koji obavljaju svoje rutine različitim brzinama.

Nisu me obeshrabili ovi kišni dani, jer me je planina očvrsnula i natjerala da shvatim šta je važno i u kojoj mjeri. Odjeća koja pruža udobnost je uvijek jedan od najvažnijih aspekata. Iz tog razloga, odlučila sam da će adidas biti zaslužan za udobnost predstojeće urbane avanture. I kako sam očekivala, sve je bilo savršeno!

Postoje dvije situacije koje nam izmame osmjeh dok hodamo. Prva je kada hodamo bosi negdje na plaži, ili na mekoj travi koja golica. Druga je kada obujete svoje super udobne patike i napravite prve korake u njima. Upravo ovako me je adidas NMD_V3 nasmijao i  učinio da se osjećam razmaženom zbog svih elemenata koji doprinose vrhunskoj udobnosti modela. Osjećam se kao da lebdim! A njegovi detalji, poput providne gume na međuđonu i peti su me potpuno oduševili. Stopalo pristaje nevjerovatno dobro, zahvaljujući fleksibilnom materijalu gornjeg dijela, stvarajući osjećaj sighurnosti tokom hodanja.

Pored adidas NMD_V3 patika, izabrala sam i adidas donji dio trenerke i asimetričnu adidas majicu. Ovo je outfit nije prošao nezapaženo. Privukla sam poglede svih prolaznika!

Veoma sam srećna jer je adidas pronašao rješenja za reciklažu plastičnog otpada, i jer je model NMD_V3 napravljen od najmanje 50% recikliranog materijala. Adidas se obavezao sa puno odgovornosti i ozbiljnim osjećajem koji ima za ostvarenje cilja za neutralizaciju karbonskog otiska. Smatram da je važno pomenuti i ovaj aspekt, jer je usko vezan za udobnost naše budućnosti na ovoj planeti, i sa poštovanjem pozdravljam ovu inicijativu.

Ove patike i adidas možeš naći u Buzz šopovima, zajedno sa mnogim drugim super-cool, street style modelima, ili možeš čekirati ponudu online.

Do sljedećeg puta, mnogo zagrljaja i nezaboravno ljeto!

Andreea Din

Slični članci