pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Ninja mode
Ninja mode
Blogger Pick
08.06.2022.

Ninja mode

Istraživanja pokazuju da tijelo pamti prethodno naučene motoričke radnje, te da je za neke prividno zaboravljene vještine potrebno samo malo podsjećanja kako bi se ponovo aktivirale. Nešto poput vožnje bicikla... Ne znam ko je istraživao na ovu temu, ali znam da se moja vještina pisanja bilo čega smislenog ne bi pretjerano složila. Iako jesam u treningu, izgleda da je forma pisanja prilično zapostavljena kod vašeg današnjeg protagoniste. Ne zamjerite, neće biti ništa manje vrijedno od većine novinskih naslova danas.

Nego, kad sam već kod treninga, često imam potrebu da mijenjam patike. Okej, prije svega zato što sam sneaker zavisnik, i to ide meni na čast, a onda i zbog toga što se zaista mnogo krećem i trošim ih, pa brzo ostanem bez istih. To ćemo pripisati treningu. Ovog puta sam uključio “ninja mode i krenuo u potragu za jednostavnim, laganim i potpuno crnim patikama. Trebao mi je par u kojima mogu da istreniram i da plešem, ali i da izgledam kulijanica dok gazim vreli beogradski beton.

adidas Ozweego je model koji se lako uklopio u kalup koji sam tražio i koji sam prvo dohvatio u Buzz sneaker store-u. Nakon što su imali moj broj, logičan slijed okolnosti je da sam u njima išetao iz radnje. Naravno, prvo je morao da padne neki đuskić, da se patike isprobaju!

 

Jeste li čuli ranije za ADIPRENE tehnologiju? Nisam ni ja, ali sam morao istražiti na koji fazon su ove adidaske toliko udobne. I eto njega... ADIPRENE, kolega! Posebna tehnologija izrade đona, specifična samo za adidas, apsorbuje udarne sile i obezbjeđuje vrhunsku amortizaciju. Materijal je prilično elastičan i na prvo nošenje se već zaljubiš koliko su udobne.

Pored komfora, tu su i simpatični detalji koji vuku paralelu sa prvim modelom iz '98, ali i redizajnirane inovacije implementirane u današnji model... A detalji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. To znam iz života i dnevnog horoskopa. Kako su ove godine nekako nove devedesete, bar što se mode tiče, Ozweego su se savršeno i stilski uklopile uz ovo dijete devedesetih. Mogu da ih isfuram uz trenerku, pantalone, šorc, sve što mi padne na pamet. Idu dobro i uz mrak i uz bajs − kombinacija koju volim da miješam kad se vraćam sa plesnog treninga.

Bilo da ste “old school cat” ili super moderna glava, preporučujem ove gilje i nama − djeci dvadesetog vijeka i vama − djeci najnovijeg doba. adidas Ozweego je moj novi omiljeni par patika za ples, a nemam pojma − izgleda da se i ovi blogovi nešto lakše pišu.

 

Lex


 

Slični članci