pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

NIKE Air Zoom Fire – SNEAKER WITH ATTITUDE
NIKE Air Zoom Fire – SNEAKER WITH ATTITUDE
Blogger Pick
27.04.2022.

NIKE Air Zoom Fire – SNEAKER WITH ATTITUDE

Ćao! Ja sam Maša (na Instagramu @_sixonenine_), prvi put vam pišem i, moram da kažem, mnogo prijatnije se osjećam u oktagonu, na rejv podijumu ili mom dizajnerskom studiju nego za tastaturom.

Ipak, srećna sam što mogu da vam predstavim svoj imidž i pogled na “street style”, tako da već probijam tremu.

Moji dani su često zatrpani obavezama, uvijek žurim, ali uživam u takvoj dinamici, jer jedino kada sam u pokretu osjećam se stvarno svojom. Stajling je više od spoljašnosti, on je stav i poruka, zbog čega uživam da pratim trendove, ali na svoj, kako volim da mislim, poseban način. Borim se u oktagonu, instruktor sam Kitesurfing-a, stalni sam gost( a i domaćin) na rejvovima, tako da mislim da shvatate – duge elegantne haljine i sjajni biseri baš i nisu moj fazon.

Modni sam dizajner, imam i svoj brend, tako da je svaki djelić mog stajlinga pažljivo odabran. Nike Jordan trenerka poručuje “Lagano. Ali stižem svugdje”. NIKE Air Zoom Fire dopunjuje “I uživam u svakom koraku putovanja”. Specifična estetika odlično se uklapa uz specifični stil života, a hrabre linije dizajna kao da vas ohrabruju dok gazite naprijed. Kolorit je unikatan, odvaja vas od ostalih, a Zoom Air tehnologija donosi apsolutno zadovoljstvo, kao mala tajna koju samo vi znate.

Otporni gumeni đon ima udoban odgovor za svaku podlogu i dokaz je posvećenosti detaljima, zbog čega je  NIKE Air Zoom Fire moj prvi izbor.

Street style je neodvojivi dio mene. Kao što sam kazala, to jeste stav, ali on se može istaći na bezbroj kreativnih načina. Dovoljno je da budete smjeli, pomalo i drski, da možete spojiti nespojivo – asfalt i glamur, elegantnost i street style. Neobični printovi, teksture i boje suština su ovog stila i daju vam potpunu slobodu, na koji god način odlučite da je ispoljite.

NIKE Air Zoom Fire nađite u Buzz šopovima, ili online i to što prije, pokažite svoju slobodnu stranu.

P.S Trema je već prošla, sada jedva čekam da vam ponovo pišem, javljam se uskoro sa novim stajlingom.

Maša

Slični članci