pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Split the City in Half with your Puma RS-Z Core
Split the City in Half with your Puma RS-Z Core
Blogger Pick
13.04.2022.

Split the City in Half with your Puma RS-Z Core

Zdravo svima!

 

Obično sam sa druge strane objektiva kamere, ali priznajem da volim kada me iznenadi umjetničko oko na fotkanju. Proljeće je generalno darežljivo sa bojama, kada priroda grada oživi, a temperature su još uvijek prijatne. Savršeno je vrijeme da uđem u proljećni pejzaž u udobnom outfitu!

 

 

RS-Z Core  su must-have patike u vreloj sezoni koja je pred nama, ako želiš da dobiješ taj futuristički street style look. Ali zapamti, moda je igra sama po sebi! Ne mogu reći da u ovim nekonformističkim vremenima postoje još uvijek neka stroga pravila u vezi sa određenim komadima odjevne kombinacije. Možeš biti umjetnik, koji koristi odjeću kao alat da izrazi sebe. Puma RS-Z Core ti pomaže da budeš hrabar, jer ne možeš ostati neprimijećen kada ih nosiš.

 

 

 

Otkako sam ih prvi put obuo, RS-Z Core me oduševljavaju svojom udobnošću. Hodanje je bezbjedno, stabilno. Veoma je važno napomenuti da tehnologije koje dolaze iz svijeta sporta, kreiraju stvari koje su postale neophodne: udobnost, stabilnost, optimalno amortizovanje i održivost. Vidjećeš kako se svi ovi segmenti aktiviraju kada situacija to zahtjeva (na primjer, kada moraš ubrzati svoj tempo u gradskoj gužvi).

Stvarno se možeš osloniti na RS-Z!

 

 

Ja biram da kombinujem ove RS-Z Core sa Nike donjim dijelom trenerke i udobnim duksom iz nove kolekcije.

Budi super cool ove sezone!

 

Do sljedeće priče,

 

Ciprian

Slični članci