pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

YOUR FAVORITE NEW BALANCE SNEAKERS JUST GOT FRESH COLORWAYS
YOUR FAVORITE NEW BALANCE SNEAKERS JUST GOT FRESH COLORWAYS
Blogger Pick
06.04.2022.

YOUR FAVORITE NEW BALANCE SNEAKERS JUST GOT FRESH COLORWAYS

Hej ljudi,

Jedva sam čekala da vam se vratim s novom pričom.

Ukratko da vas uputim u priču kako su New Balance 327 patike nastale. Kada je rekreativno trčanje postalo široko rasprostranjeno u 70-ima, mjerilo za obuću za trčanje pomjerilo se sa pukog postojanja na performanse.

Iako bi se dizajn iz tog doba prema današnjim standardima smatrao jednostavnim, to vrijeme se ističe kao trenutak kada su patike za trčanje uistinu postale svoje. 327 baca novo svjetlo na 70-e kao vrijeme inovacija hrabro preoblikujući elemente klasičnog dizajna sa potpuno savremenim izgledom. S kultnom preradom provjerene siluete, povećanog đona, asimetrično primijenjenog slova 'N' branda i zaobljenog đona nadahnutog stazom, 327 pruža ništa manje nego potpunu reimaginaciju naslijeđa trčanja.

Model 327 se sastoji od šiljatog međuđona, inspirisan modelima 320 i 355. Najlonski jezik daje ovoj patici izuzetnu lakoću nošenja. Toliko su udobne da ni ne osjetite da ih nosite. Ova jarko žuta boja podsjeća na sunce i proljeće. Zato sam ih kombinovala sa peachy rozom New Balance majicom dugih rukava da upotpunim ovaj outfit.

Uvijek sam nestrpljiva da dođe proljeće, jer se tada osjećam slobodnije odabrati svoje outfite i nove patike. S prvim toplim zracima sunca dolazi ravnoteža... i znamo da nam sada treba više nego ikad. Iako zima ima svoj šarm, inspiraciju uvijek crpim tokom  proljeća sa različitih mjesta i tipova ljudi.

New Balance 327 možete pronaći u raznim bojama koje će izazvati vašu hrabrost na ulici, u Buzz radnjama i online.

Pišem vam ponovo vrlo brzo,

Iva

Slični članci