pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

ALWAYS SPRINGY AND FRESH IN NEW BUZZ SNEAKER FAVS
ALWAYS SPRINGY AND FRESH IN NEW BUZZ SNEAKER FAVS
Blogger Pick
02.03.2022.

ALWAYS SPRINGY AND FRESH IN NEW BUZZ SNEAKER FAVS

Palme, more, sunce... Jeste li znali da je more najljepše u proljeće?

I dok zajedno odbrojavamo posljednje dane zime, savršeno je vrijeme da predstavimo proljećnje Buzz favorite u savršenom okruženju. I dalje zubato, februarsko sunce nam je omogućilo da u punom sjaju prikažemo sve boje i dezene novih stilova, a naši Luka, Jelena, Lana i Andrea su jedva dočekali da ih isprobaju i daju svoje mišljenje.

Luka: Kao video kreator i uvijek u potrazi za viralnim TikTok-om ili reel-om, praktične stvari poput udobnosti su očigledno uvijek na prvom mjestu. Možda sam pristrasan (ipak ovo dolazi od velikog Nike fana), ali kada je i stil u pitanju, sa Nike-om nema greške. Mart je Air Max mjesec, a pufnasti, lagani oblaci na savršeno plavom nebu i mediteranski vajb su me inspirisali da se odlučim za Air Max klasik – Nike Air Max 95. Prava proljećnja šema boja, koja se kreće od duboke Phantom ljubičaste, preko Sesame i Teal prelaza, do Coconut Milk bež istovremno skreće pažnju i uklapa se u sve prilike. A vjerujte, poželjećete da izmišljate prilike, samo da bi ih nosili. Na kraju, ali nikako manje bitno, i ove patike, sa svojih 20% recikliranog materijala, su postale dio Nike-ovog „Move to zero” napora za smanjivanje otpada i našeg karbonskog otiska. Znajući to, nekako se još ljepše i ponosnije osjećam dok ih nosim.

Jelena: Personalni trener i budući građevinac – „u meni su dve”, kako kaže popularna pjesma. Teško je pronaći komade koji se mogu uklopiti u moje potrebe i neobičan životni stil. Zato, po pravilu, moj očigledan izbor je uvijek bio crni ili bijeli Air Force – klasični, svestrani stil, Air udobnost - i tu nema ništa novo kod mene. Međutim, ovog puta, da li je do proljeća, mirisa mora, osvježavajućeg toplog vjetra u kosi ili nečeg drugog, nisam mogla da odolim Fontanka izdanju, koji tako razigrano kombinuje pastelne i khaki boje, zadržavajaći ozbiljnost i nasljeđe retro vajba, koji uvijek ide uz forsice. A Nike-u hvala na obilju React pjene u međuđonu – možda se ne vidi, ali itekako osjeti. Moja stopala su definitivno zahvalna nakon radnog dana od 10+ sati.

Lana: adidas FORUM postoji već 38 godina i valjda je baš ta tradicija nešto što se osjeti. Već pri prvom kontaktu sa bogatom kožom na vrhu, nakon što sam ih zgrabila sa police, uz klasični tenisko-košarkaških izgled, masivnu platformu proštepanu bijelim koncem i minimalni splash otmene crne, ovaj model se obraća generacijama i generacijama, pričajući svoju priču. A zaista ima i šta da kaže! Kao neko ko je praktično oduvijek dio fashion kulture i svijeta, ne mogu da se otmem utisku da su baš ovakva izdanja FORUM-a ono što omogućava kultni, evergreen status brenda sa djetelinom.

Andrea: Legendarna, prepoznatljiva silueta, hrabra platforma, estetika minimalizma i pazi sad - Swarowski® kristali, koji se, u zavisnosti od ugla, presijavaju na različite načine. Kao nekog ko se bavi dizajnom, ovakav pristup me je oborio sa nogu i učinio da se u novi adidas FORUM BOLD zaljubim već na prvi pogled i dodir. Namjerno kažem „dodir”, jer kvalitet kožnog gornjižta u kombinaciji sa luksuznim kristalima zaista daje osjećaj ultimativne slobode i samouvjerenosti.

Do sljedećeg čitanja, ostanite svježi i zgrabite nove modele u Buzz radnjama i online shopu, jer, kao što vidite, ovo je kolekcija koja obećava.

Vidimo se 3. marta u 12h, u Tivtu (Porto Montenegro) na otvaranju novog Buzz shopa!

Puno pozdrava iz Crne Gore, od, za ovu priliku, proširenog Buzz Crew sastava!

Slični članci