pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

NIKE AIR PRESTO MAGIC
NIKE AIR PRESTO MAGIC
Blogger Pick
10.11.2021.

NIKE AIR PRESTO MAGIC

Ćao, narode!

Pišem vam iz Ljubljane, glavnog grada Slovenije, gdje smo ujedinjeni svi mi koji radimo u šoubiznisu. To je prednost malih zemalja poput naše. Ljubljanu su moji prijatelji iz inostranstva nazvali malim Berlinom, jer je mala, ali tako raznolika i živahna. Prednost u kojoj rado uživam ovdje je preplitanje urbanih i zelenih površina. Zato mi, nakon napornog rada na televiziji, radiju i u pozorištu, odgovara šetnja parkom Tivoli. Najsvestranije patike, koje razumiju prirodu trčanja i gradske šetnje su Nike Air Presto.

Nike Air Presto patike su se prvi put pojavile na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. Patike iz prethodnog milenijuma su redizajnirane za novi milenijum i novog korisnika - urbanog trkača. Urbani trkač više nije samo neko ko nosi šorc i majicu za trčanje, već obuhvata i sve nas koji imamo više projekata po gradu, tako da zapravo moramo da trčimo od sastanka do sastanka.

Nike je Presto nazvao „majica za tvoja stopala“ i ponudio model u S, M, L i XL veličinama, baš kao i majice. Patike simuliraju bosnogi osjećaj trčanja i savršeno se prilagođavaju stopalima uz „Presto“ magiju. Presto je lako prepoznatljiv po gornjem dijelu od neoprenske mreže, laganom međuđonu i mekom gazištu. Međutim, najistaknutiji dio su zabavne boje u kojima dolaze. Od klasične crne ili sive - do funky narandžaste i odvažne maslinasto zelene.

Dukserica koju sam nosio na fotografisanju je prilično udobna. Kažem prilično, jer sam skoro zaspao na sastanku od mekoće i topline, koju ti isporučuje kroz zagrljaj. Donji dio je čista klasika. Udoban i topao, pruža veću mobilnost od bilo čega drugog. Jakna, s druge strane, nosi poruku zaštite životne sredine i zaštite od hladnoće. Možete je nositi u crnoj boji, ali ako želite da nosite sivo, samo je okrenite naopačke i već imate novu jaknu. Kakav trik, ne trebaju vam dvije različite jakne, jer imate dvije u jednoj! Najfascinantniji dio je patent, koji samo okrenete i voila - već imate novu jaknu. Tako jednostavno.

Hvala vam što čitate moj blog, već trčim ka novim projektima. U međuvremenu posjetite BUZZ online shop ili pođite do svog najbližeg BUZZ shopa i pogledajte najnovije patike i odjeću.

Žan Papič

Slični članci