pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

A timeless classic - Nike Air Max 90
A timeless classic - Nike Air Max 90
Blogger Pick
03.11.2021.

A timeless classic - Nike Air Max 90

Ćao ljudi! Vraćam vam se sa novom pričom i novim favoritom.

Jesen je oduvijek moje najdraže godišnje doba u kome uživam u dugim dnevnim kao i večernjim šetnjama i slojevitim outfitima, a uz takve aktivnosti uvijek idu najudobnije patike. Iako su Nike Air Max 90 dizajnirane za trčanje, postale su najpopularnije lifestyle patike, koje sa svojim legendarnim Waffle đonom i prošivenim slojevima ostaju vjerne originalnim korjenima. 

Vjerovatno vam je već poznato da moda 90ih ima veliki uticaj na moj stil odjevanja, tako da je ovaj bezvremenski klasik jednostavno morao postati dio moje kolekcije. Nike Air Max 90 postoje u bezbroj kombinacija boja i materijala, mene je ovog puta privukla jednostavnost linija i kombinacija crne boje sa pastelnim detaljima.

Jednostavnost ovih patika pruža mogućnost kombinovanja sa različitim odjevnim komadima i savršene su za sve prilike. Ako ste u potrazi za patikama koje možete nositi u bilo koje doba dana tokom cijele godine, Nike Air Max 90 su baš te i sigurno nećete ostati nezapaženi noseći ih. 

Kroz godine sam ih viđala na više različitih tipova ljudi, u raznim situacijama i prilikama i svako ih je nosio na svoj jedinstven način.

Ove kao i mnoge druge Nike modele možete pronaći u Buzz šopovima kao i online.

Šaljem vam mnogo ljubavi do sljedećeg čitanja.

Ina

Slični članci