pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

PUMA GRL
PUMA GRL
Blogger Pick
27.10.2021.

PUMA GRL

Ćao, ekipo! Evo mene ponovo! Nadam se da su vam nedostajale moje priče.

Ovoga puta se javljam inspirisana, u radosnim bojama, retro fazonu, zahvaljujući novoj PUMA kolekciji, koja me je potpuno oborila sa nogu. Model PUMA CRUISE RIDER FLAIR je magičan! Možete ga kombinovati sa raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove.

Puma je sportski brend koji uspješno spaja sport, aktivan životni stil i različite modne uticaje. Zbog pastelnih boja ovaj model oživljava svaki outfit, a posebno dolazi do izražaja u jesenjem ambijentu!

Trenerka PUMA X BRITTO W CREW je izuzetan komad za svaki garderober, koji pruža maksimalan komfor i definitivno se ističe u gomili. Super-mekani i topli materijal od kojeg je napravljen prijaju koži i omogućavaju udobnost. Kada se sve ovo ukombinuje, rezultat je  jedan urban outfit u kojem ćete se osjećati baš moćno.

Gornji dio trenerke se može kombinovati sa raznim odjevnim komadima i koristiti u sportskoj ili casual varijanti. Trenerka ima specifične šare i u kombinaciji sa PUMA CRUISE RIDER FLAIR patikama izaziva kod prolaznika utisak zanosne i originalne djevojke!

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u Buzz šopovima ili ih naručiti online.

Do sljedećeg susreta vam želim puno zdravlja i ljubavi. Šaljem mnogo pozdrava i poljubaca!

@ivanavujoseviic

 

Slični članci