DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
07.07.2021.

Nike React Live takes you back to life

Iako ne „vrište“ bojama, Nike React Live sam odmah uočio u Buzz šopu. Znao sam da moraju biti moje! Izgledaju mi kao nešto što bi Wesley Snipes nosio u Demolition Man-u. Nimalo suptilan lik u suptilnim futurističkim patikama.

Kad sam prve patike s React tehnologijom uzeo u ruke, bio sam oduševljen pjenom od koje je izrađen njihov đon. U pitanju je vrhunska tehnologija brenda Nike, koja služi za ublažavanje šoka prilikom hodanja ili trčanja i koja me je osvojila na prvi dodir. I realno – na prvo savijanje patika. Ako ih ne saviješ, ne voliš patike.

 

Bile su savršeno udobne. Nije da ću baš trčati u njima, ali React pjena je značila nevjerovatan osjećaj udobnosti. Na ovom modelu je dodatno podebljana čvršćim materijalima kako bi bio izdržljiviji, dok im kombinacija dva materijala daje zanimljiviji oblik.

Nike React Live je deo Nike N.354 kolekcije, u kojoj se jedan od najpoznatijih brendova na svijetu odlučio za eksperimentisanje. A gle – to je u DNK-u brenda! Ipak je Bill Bowerman, trener trčanja na Univerzitetu Oregon i prvi Nike-ov inženjer, nasuo gumu u toster za vafle kako bi dobio bolje đonove za trčanje. 

 

Otkud ime N.354? Američki trkač i tada Nike-ova nada Steve Prefontain istrčao je svoju najbržu milju za 3:54:6 davne 1973. To volim kod Nike-a – što se iza svega krije jedan ekstra detalj, jedna ekstra priča. 

 

Danas ako želiš futurizam, okrećeš se Off-White patikama čija je cijena nevjerovatno visoka, a opet ih rijetko možeš nabaviti jer se rasprodaju prebrzo. Nike je odlučio da Off-White tretman odradi na suptilniji način – tako ja vidim čitavu N.354 kolekciju. Plus, možeš ih kupiti u svakom trenutku i nećeš bankrotirati.

Sistem vezivanja ti možda neće privući pažnju, ali je poseban. Malena inovacija koja bi mogla značiti mnogo za proizvodne procese u nadolazećim decenijama. Zašto bušiti rupe na materijalu ako taj sistem možeš izvesti na bolji način, jednom pertlom koja se proteže kroz čitavu patiku? To je to eksperimentisanje kojem se veselim i koje očekujem od Nike-a. Želim da je drugačije, želim da nije izlizana fora pedesetu godinu zaredom.

 

Nike React Live su suptilne, udobne, djeluju izdržljivo zahvaljujući sintetičkom tech gornjištu i siguran sam da ću ljeto provesti u njima. Još jedan dodatni plus – nevjerovatno se lako čiste. Vlažna maramica i prljavštine više nema.

 

Uz React Live jedva čekam da pozdravim prašinu muzičkih festivala. Svoj par Nike React Live patika potraži u BUZZ šopovima i online.

 

Stay alive,

Franjo

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
17.
Jun.
2021.
News
Nova kolekcija Buzz majica stigla je u naše šopove. Otkrivamo ti trendi modele koji će obilježiti ovu sezonu.
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick
09.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Jun je mjesec u kojem zvanično počinje ljeto, ali moram priznati da hladni dani zadnjih nedelja (barem u Rumuniji) nisu od pomoći da ozvaničimo početak ljetn...
09.
Jun.
2021.
Shop By Look
02.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Pravo je vrijeme da vam prenesem utiske o novoj Buzz kolekciji i mojim favoritima uz koje ljetnji vibe itekako počinjem da osjećam. Road trip sa ...
26.
May.
2021.
Blogger Pick
Lockdowni i ograničenja su i dalje prisutni. Vremenska prognoza užas; kiša, kiša, kiša. No, nije sve tako sivo, dok čekamo bolja i sunč...
19.
May.
2021.
Blogger Pick
Hej ljudi, U posljednje vrijeme koristim svaki trenutak da budem napolju i uživam u toplim sunčanim danima. Zato sam veoma uzbuđen što polako počinju...