pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
19.05.2021.

COLORFUL = HAPPY WITH NIKE AIR MAX 2090 EOI

Hej ljudi,

U posljednje vrijeme koristim svaki trenutak da budem napolju i uživam u toplim sunčanim danima. Zato sam veoma uzbuđen što polako počinju da se stvaraju mogućnosti da provodim vrijeme sa ljudima, da izlazimo i da se hvalimo našim najnovijim patikama.

Za ovu sezonu sam odabrao NIKE AIR MAX 2090 EOI, sa novim, održivim dizajnom. Zaljubio sam se u njih čim sam ih vidio zbog super jarkih boja na detaljima.

Ovaj model mi se dopao zato što je malo više sportski, što ga čini pogodnim za ples. Miks boja i materijala na gornjištu mi je omiljen na ovom modelu, ali ne mogu da izostavim i nezamjenjivu udobnost, koja je jedna od najvažnijih stvari za mene.

Ovim savršenim Nike Air Max 2090 EOI patikama dodao sam novu kolekciju Buzz majica. Mekane su, udobne, savršenog kroja i, ono najvažnije – upotpunjene printovima koji moraju biti primijećeni, a savršeno se dopunjuju sa mojim novim Nike patikama. Lagani retro vibe, koji je sada u modi, osjeća se u njihovom dizajnu. Ja sam ipak dijete devedesetih i zato ih želim sve u svojoj kolekciji.

Požurite i pronađite ih u najbližem Buzz shop-u ili online.

Ostanite svoji,

Remi

 

Slični članci