pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
12.05.2021.

TYPICALLY, ATYPICAL IN AIR MAX ZEPHYR

Hej, prošlo je mnogo vremena od kada sam pisala BUZZ blog. Nadam se da me se i dalje sjećate, ali bolje da vas malo podsjetim i da se predstavim onima koji su tek počeli da prate Buzz Crew priče – ja sam Katja Spanka, profesionalni make-up artist i preduzetnica, ali i veliki fan patika.

Od djevojke kao što sam ja se očekuje da je potpuno posvećena umjetnosti šminkanja, koju prate sve druge „tipično ženske“ osobine i stil. Iako se ponekad osjećam kao klasična djevojka i volim da nosim haljine pastelnih boja, uvijek je tu i „ona druga“ Katja, koja je oduševljena moto sportom, brzinom i izazovima koji nisu nimalo djevojački. Na primjer: vožnja trkačkih automobila na reli stazama je već duže vrijeme moj broj jedan na To-Do listi. Ko bi pretpostavio? Za sebe bih mogla da kažem da sam tipično atipična.

Takve su i patike koje sam nosila na ovom fotkanju. Bez obzira na to što izgledaju kao klasične Air Max patike sa vazdušnim đonom i malo podsećaju na Air Max 720-818, Nike je ovom siluetom otišao korak naprijed. Đon je još više prefinjen i uz pomoć tehnologije kojom je napravljen pruža potporu i udobnost kada hodate. Udobnost je konstanta i tipična je za sve Air Max modele, zar ne? Ali ono što Air Max Zephyr čini atipičnim jeste futuristički izgled. Vazdušni mjehurići sa strane i interesantni paterni na materijalu daju veseo i svjež izgled patikama, koje se super kombinuju i izdvajaju sa svim autfitima. Ja ih kombinujem sa podjednako futurističkim Nike autfitom bele boje. U pitanju je spoj bijelog Nike Air Max topa, jakne i donjeg dijela trenerke sa providnim Swoosh-om.

Koju boju patika preferirate? Ja najčešće biram moderne komade crne boje, pa sam za ovo slikanje odabrala Air Max Zephyr „Black/Grey/White“.

Tipične hot autfite i atipične Air Max Zephyr koje sam nosila na setu, možete kupiti u svim BUZZ radnjama ili ih naručiti online.

Do sljedećeg puta,

KatjaSpanka

Slični članci