pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
07.04.2021.

MAKE YOUR OWN URBAN CHAMPION STORY

Ćao ljudi,

Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je se sjećate iz priče o Buzz majicama) imao priliku da se sjajno provedem na fotkanju za novu Champion Spring/Summer kolekciju, koja je već dostupna u Buzz šopovima i online.

Kako bih najbolje mogao da opišem novu Champion kolekciju? Kao perfektan spoj prijatnih materijala, upečatljivih boja i širih krojeva, koje baš, ali baš volim da nosim. Bilo da kupujem dukseve ili majice, biram komade koji su nešto veći od veličine koja mi zapravo odgovara, jer super stoje i uz farmerke i uz baggy pantalone. Tako je bilo i sa ovim Champion majicama i duksevima. Kada im dodaš još par detalja, kao što su to ogrlice koje često i rado nosim, lako postigneš urban street style look kao na ovim fotografijama.

Patike su još jedan neizostavan detalj u mojim autfitima, pa sam uz različite kombinacije birao i modele koji se sjajno uklapaju – Nike Air Max 90, adidas Ultraboost 20 DNA i Reebok Zig Kinetica II.

Ako me pitate koja mi se varijanta više dopada na Aki, moj odgovor će glasiti – sve! Djevojke, slobodno birajte svaki od ovih komada, jer su strava za proljećne autfite i odlično stoje. Njen osmijeh i sam dovoljno govori, zar ne? A ako baš insistirate da odaberem jednu koja je moj favorit, neka to bude ova sa Champion haljinom i Nike Air Max 90 patikama.

Vjerujem da ste u našim današnjim kombinacijama već pronašli modele koji će brzo postati neizostavni u vašim street style izdanjima. Dobra stvar je da se oni već sada mogu pronaći i u Buzz šopovima i online.

Do neke naredne priče...

Voja

 

Slični članci