DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
30.12.2020.

CELEBRATING INNOVATION WITH ADIDAS ZX 2K BOOST

Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih prazničnih dana slavimo inovacije, dugu istoriju proizvodnje patika i performanse koje daju dodatnu snagu ovom pokretu. Došlo je vrijeme da izvedemo ove prelijepe adidas ZX 2K Boost u šetnju.


 

ZX series su prvi put izrađene 1984. godine, kada ih je brend adidas lansirao kao kolekciju patika dizajniranih za sve tipove i nivoe trčanja. ZX franšizu predvodili su Jacques Chassaing i Markus Thaler, koji su svoje napore usredsredili na dva glavna pravca – trening i takmičarske modele.

 

 

Adidas ZX 2K Boost predstavlja otjelotvorenje skoro 40 godina uspješnog dizajna usmjerenog na performanse, konačno spojenog iskustvom i preciznošću. Gornjište je u potpunosti izrađeno od mrežice i pruža lagan osjećaj, dok istovremeno fiksira stopalo i pruža mu stabilnost. Đon je sastavljen od TPU ojačane pete i veoma mekog Boost srednjeg đona. Adidas ZX 2K Boost pruža udobnost tokom cijelog dana i zaista blista, kako god da ga nosite.


 

Uz mnoštvo kombinacija boja dostupnih u Buzz shop-ovima i online, sigurno ćete pronaći jednu koja odgovara vašem stilu. Za ovu priču odabrao sam trostruki crni Trefoil outfit, koji je kombinacija adidas jakne, donjeg dijela trenerke i duksa sa kapuljačom. Neustrašive boje patika ističu se na suptilan način i veoma lijepo zaokružuju celokupan hi-tech look.

 

Hvala vam što ste danas ovdje sa mnom. Do sljedećeg puta želim vam srećne praznike i neka nas naredna godina učini još jačom zajednicom.

 

Stay safe and creative!

 

Ciprian Ciulei

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick