pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
30.12.2020.

CELEBRATING INNOVATION WITH ADIDAS ZX 2K BOOST

Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih prazničnih dana slavimo inovacije, dugu istoriju proizvodnje patika i performanse koje daju dodatnu snagu ovom pokretu. Došlo je vrijeme da izvedemo ove prelijepe adidas ZX 2K Boost u šetnju.


 

ZX series su prvi put izrađene 1984. godine, kada ih je brend adidas lansirao kao kolekciju patika dizajniranih za sve tipove i nivoe trčanja. ZX franšizu predvodili su Jacques Chassaing i Markus Thaler, koji su svoje napore usredsredili na dva glavna pravca – trening i takmičarske modele.

 

 

Adidas ZX 2K Boost predstavlja otjelotvorenje skoro 40 godina uspješnog dizajna usmjerenog na performanse, konačno spojenog iskustvom i preciznošću. Gornjište je u potpunosti izrađeno od mrežice i pruža lagan osjećaj, dok istovremeno fiksira stopalo i pruža mu stabilnost. Đon je sastavljen od TPU ojačane pete i veoma mekog Boost srednjeg đona. Adidas ZX 2K Boost pruža udobnost tokom cijelog dana i zaista blista, kako god da ga nosite.


 

Uz mnoštvo kombinacija boja dostupnih u Buzz shop-ovima i online, sigurno ćete pronaći jednu koja odgovara vašem stilu. Za ovu priču odabrao sam trostruki crni Trefoil outfit, koji je kombinacija adidas jakne, donjeg dijela trenerke i duksa sa kapuljačom. Neustrašive boje patika ističu se na suptilan način i veoma lijepo zaokružuju celokupan hi-tech look.

 

Hvala vam što ste danas ovdje sa mnom. Do sljedećeg puta želim vam srećne praznike i neka nas naredna godina učini još jačom zajednicom.

 

Stay safe and creative!

 

Ciprian Ciulei

 

Slični članci