23/12 2020.
Blogger Pick

90’s BABY

Ćao, ekipo! Nadam se da ste se uželjeli mojih priča.

Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu, tako i danas, ostao je prepoznatljiv po svom upečatljivom dizajnu. Udoban model, koji privlači pažnju sitnim detaljima i kombinacijom vrištećih boja, nezaobilazan su dio street fashion priče.

Do sada ste mogli primijetiti da je moj stil inspirisan modom devedesetih, pa sam se i ovoga puta odlučila za AIR MAX 90 i šuškav model Nike trenerke. Air SHEEN trenerka je izrađena od veoma prijatnog materijala, omogućava slobodu pokreta i jednostavno kombinovanje – sa njom ćete uvijek biti chic!

Svoj outfit sam upotpunila i ležernom, intenzivno-roze jaknom SYN PARKA, koja je odmah privukla moju pažnju, a sigurna sam da ni nikoga od vas neće ostaviti ravnodušnim. Da bi bili originalni i posebni kao ja, dozvolite sebi igranje sa bojama. Žuta kapa uz ovaj outfit je bila pun pogodak.

 

 

Ma gdje pošli, da li u šetnju ili sa prijateljima na kafu, uz ovu kombinaciju osjećaćete se moćno i originalno.  Ovi komadi definitivno zaslužuju mjesto u vašem ormanu. Takođe, ako želite nekoga da obradujete, autentični Nike modeli mogu biti savršen praznični izbor.

 

 

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sljedećeg susreta vam želim puno zdravlja i ljubavi. Šaljem vam puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Zdravo, streetstyle fanovi! Vrijeme je za moj novi post i novu Nike lovestory.
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
30.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih ...
string(0) ""
string(0) ""