16/12 2020.
Blogger Pick

TODAY'S DILEMMA: PINK OR BLACK?

Zdravo ljudi, Antonia ovdje!

 

Drago mi je da sam ponovo sa vama. Ovog puta želim da zajedno riješimo jednu od mojih dilema.

Za ovaj blog odabrala sam jednu od najudobnijih patika koje sam ikad obula – Nike Air Max Verona, ali u dvije varijante, crnoj i pink. Pomozite mi da se odlučim koje mi bolje stoje?

Ove patike nude mnogo pogodnosti, a naravno jedna od njih je Nike Air tehnologija koja pruža udobnost i čini da se osjećate kao da hodate po oblacima. Može li se još nešto očekivati od Nike brenda? Odlučila sam da ih ovog puta isprobam na jednom od mojih omiljenih mjesta, a to je teretana. Međutim, nisu odlične samo za trening, već se savršeno uklapaju i u ležerni stajling, koji biram za izlaske i šetnju gradskim ulicama.

„Čistog izgleda“, pogodne za svaki outfit, Nike Air Max Verona daje poseban izgled svakoj djevojci.

Kako biste ih vi kombinovali? Biram crne, jer mi najviše odgovaraju u bilo kojoj kombinaciji, bilo da se radi o elegantnom ili ležernom stajlingu.

 

Nike Air Max Verona u crnoj i pink boji možete pronaći u Buzz shop-u ili ih naručiti online.

 

Do sljedeće blog priče.

 

S ljubavlju,

 

Antonia

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Zdravo, streetstyle fanovi! Vrijeme je za moj novi post i novu Nike lovestory.
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
30.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih ...
string(0) ""
string(0) ""