25/11 2020.
Blogger Pick

WHEN STYLE MEETS COMFORT

Hey Hey!

 

U današnjem blog postu, želim istaknuti važnost udobnosti robe koju nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami nego o stylish komadima koje možemo nositi svaki dan.

 

S obzirom na cijelu trenutnu situaciju u svijetu, veliki trend su postale trenerke – različitih materijala i boja, većina je prešla sa džinsa na nešto udobnije, a to su trenerke. Ja sam svakako jedna od tih ljudi.

It´s all about comfort for me, ali da pritom to dobro i izgleda. Veliki sam fan Nike obuće i odjeće, što se može vidjeti iz priloženog.

Crna trenerka iridescentnog materijala  je definitivno my go to outfit koji se može nositi na milion načina. Sa kaputom ili puffer jaknama u različitim bojama nije teško kombinovati, a „shiny“ materijal je čini posebnom.

Gornji dio trenerke je proziran tako da super izgleda kada ga iskombinujete sa uskim crop topom u različitim bojama.

Nego sada da pređemo na patike - Nike Air Max 2090 nadahnute su kultnim Air Max 90. Potpuno novi level udobnosti, Nike Air Max 2090 su idealne patike za svaki dan, zbog vazdušnog jastuka pod nogama i prozirnog pletenog djela koji dolazi u različitim bojama.

Iako zaista imam razne modele Nike patika , od Jordan-a do Air Max 95 i Air Force, moram istaći kako su ovo daleko najudobnije patike koje sam ikada posjedovala.

Savršene za svaki dan. Air Max 2090 su te koje idu uz apsolutno sve, pogotovo jer dolaze u raznim kombinacijama boja.

Cijeli outfit možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

 

Beatricia

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Zdravo, streetstyle fanovi! Vrijeme je za moj novi post i novu Nike lovestory.
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
30.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih ...
string(0) ""
string(0) ""