20/10 2020.
Blogger Pick

To be part of the future you need to look at the Classics

Hej ljudi,

 

Ovo sam ja, Remi, plesač i koreograf. Svi se možemo složiti da je ova godina bila jako neobična, a naročito za ljude kao što sam ja. Tokom čitavog života, svoje misli sam izražavao kroz ples, a ono što me tjera naprijed jeste spremnost da pratim svoje snove i ciljeve.

 

Ples me vodi do različitih mjesta, u nove zemlje i gradove. Sve moje avanture počinju sa mojim omiljenim partnerima NIKE CORTEZ BASIC I NIKE AIR FORCE 1 ’07, koje su tu u svom do sada najodrživijem dizajnu.  Ove patike imaju moju pažnju od prvog momenta kada sam ih vidio. Jednostavne i stvorene za urban style.

Jedva sam čekao da vam kažem da su oba modela dio Nike ‘’Recycled Canvas’ paketa, koji je dio inicijative Nike ‘Move to Zero’. Glavni cilj ove Nike kampanje jeste da se postigne nula ugljenika i nula otpada u budućnosti. Jednostavno rečeno, ove patike su napravljene od recikliranog materijala. Ova činjenica me je kupila istog trena. Gornjište, Flyleather Swooshes, jezik i vezice. Mogu se vidjeti u aktuelnom dizajnu i odabranim bojama.

 

NIKE AIR FORCE 1 su moje omiljene za sva vrema. Klasična silueta, evergrin, i ono što mi je najvažnije – izuzetno su udobne!

CORTEZ volim jer mi daje sportski osjećaj, lagane su i savršene za plesanje.

Oba modela su kreirana uz misao o budućnosti, uz to, kao da su kreirane posebno za mene. Sviđaju mi se sivi tonovi, jer ih lako kombinujem, odlično se uklapaju uz sve moje jesenje outfit-e.

Volim da budem jedno sa okolinom, a to je sa ovim Nike modelima tako lako.

 

Ljeto je sunčano i svijetlo, ali jesen je oblačna i nepredvidiva.

Baš kao i jesen NIKE CORTEZ BASIC i NIKE AIR FORCE 1 '07, imaju  svoje  neočekivane elemente sa kojima se ističu -  plave i žute detalje.

Požurite i nađite ih u najbližem Buzz shop-u ili online. Čekaju te.

 

Stay fresh,

Remi

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hey Hey!   U današnjem blog postu, želim istaknuti važnost udobnosti robe koju nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami nego o stylish komadi...
28.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Evo mene ponovo. Kako što znate, moj modni stil je sportska elegancija. Opisala bih ga kao ležeran i prije svega udoban stil odijevanja. U...
14.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Pozdrav svima, ja sam Antonia! Veoma se radujem ovom zajedničkom početku!  Imam 19 godina, i moja ljubav prema muzici je ono zbog čega živim. Volim da ...
string(0) ""
string(0) ""