14/10 2020.
Blogger Pick

OSVOJIMO SVIJET ZAJEDNO UZ AIR MAX 95!

Pozdrav svima, ja sam Antonia!

Veoma se radujem ovom zajedničkom početku!  Imam 19 godina, i moja ljubav prema muzici je ono zbog čega živim. Volim da se osmjehujem i pravim smiješna lica, a ono što me posebno raduje jeste to što ljudi vole moju muziku i rad.

Osim muzike, takođe obožavam patike. Moja strast prema njima je neopisiva, a velika većina moje sneaker kolekcije je baš iz Buzz Sneaker Stationa.  Kada znate šta želite od prvog trenutka u prodavnici, tada znate i da je to pravi izbor za vas.

Moja dosadašnja  saradnja sa njima je više nego odlična, pa smo odlučili da će ovo biti i naše prvo zajedničko fotografisanje. Neka ovaj model (jedan od najudobnijih koji sam ikaada nosila) sa mnogo boja, bude izraz radosti i zahvalnosti za sve što su učinili za mene.

Nike Air Max 95 su vrlo slične mojim prijateljima iz Buzz-a . Podržavaju me, prijatno mi je sa njima, i uvijek su uz mene – čak i na nastupima.

Air Max 95 ima dva vazdušasta jastuka u sredini, za što veći komfor i udobnost.

Da li znate šta je bila inspiracija za ovaj model? Ljudsko tijelo! Od kičme, mišića i mišićnih vlakana. Kakva sjajna ideja!

Na slikama u galeriji možete vidjeti kako sam kombinovala ovaj ultramoderni model, a jeedva čekam da vidim i vašu odjeću koju ćete uklopiti sa njima.

Osvojimo svijet!
Antonia

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donIJeti sreću i...
30.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih ...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Nadam se da ste se uželjeli mojih priča. Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu, ...
string(0) ""
string(0) ""