DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
07.10.2020.

Adidas ZX 2k Boost- Cure for dark and rainy days

Prva riječ koja mi je pala na pamet kada sam vidio adidas ZX 2k Boost je svježina! Ove patike napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, ali prvo započnimo ovaj blog sa malo istorijskih činjenica.

Pokrenuta prije gotovo četiri decenije, preciznije od 1984. godine, adidasova ZX serija jedna je od najdugovječnijih i najuspješnijih silueta.  Ozbiljni trkači postavljali su rekorde u ZX trkačkim patikama, koje su imale visoko tehnološki dizajn temeljen na istraživanju biomehanike.

Franšiza je osnovana za stvaranje patika za trčanje, treninge i natjecanja, ali zahvaljujući svojoj udobnosti i privlačnom dizajnu ubrzo su osvojile razne subkulture i odgovarale svakodnevnom životu i stilu.

ZX 2K Boost nastavio je sa jačanjem dugogodišnje reputacije, nastavljajući dugu istoriju spajanja savremene tehnologije s toliko voljenom estetikom.

Sastavljene od mrežastih gornjih dijelova, sa jezikom inkorporiranim u gornjište, Boost đonom u punoj dužini i TPU petom, ove patike garantuju lagan i energičan cjelodnevni osjećaj.

Sa odličnom kombinacijom boja za jesen i zimu daju nam protivotrov za mračne i tmurne dane pred nama, te garantuju okretanje glave za vama.

Adidas ih je opisao kao: "Senzacija nad logikom. Proslavljaju udobnost u bilo kojem obliku."

Ja bih citirao domaćeg repera General Woo-a: "Stara, trenutna i buduća škola."

Predobar je osjećaj da bi se moglo objasniti, tako da za novu dimenziju udobnosti, odmah se uputite u Buzz Sneaker Station prodavnice ili web shop

Yours truly,
Don Kiki

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick