pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
07.10.2020.

Adidas ZX 2k Boost- Cure for dark and rainy days

Prva riječ koja mi je pala na pamet kada sam vidio adidas ZX 2k Boost je svježina! Ove patike napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, ali prvo započnimo ovaj blog sa malo istorijskih činjenica.

Pokrenuta prije gotovo četiri decenije, preciznije od 1984. godine, adidasova ZX serija jedna je od najdugovječnijih i najuspješnijih silueta.  Ozbiljni trkači postavljali su rekorde u ZX trkačkim patikama, koje su imale visoko tehnološki dizajn temeljen na istraživanju biomehanike.

Franšiza je osnovana za stvaranje patika za trčanje, treninge i natjecanja, ali zahvaljujući svojoj udobnosti i privlačnom dizajnu ubrzo su osvojile razne subkulture i odgovarale svakodnevnom životu i stilu.

ZX 2K Boost nastavio je sa jačanjem dugogodišnje reputacije, nastavljajući dugu istoriju spajanja savremene tehnologije s toliko voljenom estetikom.

Sastavljene od mrežastih gornjih dijelova, sa jezikom inkorporiranim u gornjište, Boost đonom u punoj dužini i TPU petom, ove patike garantuju lagan i energičan cjelodnevni osjećaj.

Sa odličnom kombinacijom boja za jesen i zimu daju nam protivotrov za mračne i tmurne dane pred nama, te garantuju okretanje glave za vama.

Adidas ih je opisao kao: "Senzacija nad logikom. Proslavljaju udobnost u bilo kojem obliku."

Ja bih citirao domaćeg repera General Woo-a: "Stara, trenutna i buduća škola."

Predobar je osjećaj da bi se moglo objasniti, tako da za novu dimenziju udobnosti, odmah se uputite u Buzz Sneaker Station prodavnice ili web shop

Yours truly,
Don Kiki

Slični članci