30/09 2020.
Blogger Pick

DREAM TEAM FOR WHOLE LIFE

Oni su Dream Team za cijeli život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.

Znate onu djevojku koja dolazi u školu prije svih da bi zauzela pretposljednju klupu, a odmor koristi za trening sa čunjevima koje je pronašla u nastavničkom ormanu. Ili dečka koji uvijek kasni, kog svi vole zbog plavih očiju i zbog toga mu opraštaju sve nestašluke. To su moji najbolji prijatelji, a ja sam Dušan, iako me zovu Ikan, učenik koji malo više vremena provodi na fudbalskom terenu i zbog sportskih obaveza je malo manje u školi. Volimo da kažemo da smo nas troje Dream Team, iako nismo ekipa koja je često na okupu zbog mnogobrojnih sportskih obaveza.

Da, svi smo potpuno predani sportu! Jana se bavi ritmičkom gimnastikom i trostruki je državni prvak još od 2016. godine. Osvajala je brojne međunarodne turnire, među kojima se ističu oni u Novom Sadu, Sloveniji, Mađarskoj i Bugarskoj. U našem gradu, Svilajncu, bila je proglašena za sportistkinju godine.  

Uroš se bavi fudbalom i njegov najuspješniji period u karijeri je onaj koji je proveo u Švajcarskom SC Yf Juventusu, sa kojim je bio na pripremama u Barseloni, na stadionu Kamp Nou. Na školskim takmičenjima je svoj tim vodio do brojnih pobjeda u rangu okruga.

Od moje družine sam morao na neko vrijeme da se odvojim da bih započeo karijeru u FK Čukarički, koja se sada nastavila u FK Crvena zvezda. Moja generacija, 2002/2003. godište, nedavno je osvojila srpsku kadetsku ligu, a možemo se pohvaliti i osvojenim prvim mjestima na turnirima u Rusiji, Italiji, Sloveniji i Češkoj. Te pobjede omogućile su nam ulaz u elitni rang kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je odložena zbog cijele situacije sa COVID-19.

Zbog svih svakodnevnih obaveza, TikTok-ovi su postali način na koji se dopisujemo. Vikend je vrijeme kada smo svo troje na okupu i to su trenuci u kojima Uroš i ja postajemo Janine drugarice koje jedva čekaju da čuju i prepričaju nove uspjehe.

Ljudi koji nas poznaju zovu nas Dream Team zato što smo, uprkos tome što nismo stalno na okupu i ne idemo u istu školu, nevjerovatno vezani i ne odustajemo od svih pojedinačnih, ali i zajedničkih snova. Obožavamo sportove kojima se bavimo, ali ipak najviše volimo vrijeme koje provodimo u razgovoru, snimanju TikTok videa i zajedničkom druženju. To su trenuci u kojima nam osmjeh ne silazi s lica.

Dream Team

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Hej ljudi,   Ovo sam ja, Remi, plesač i koreograf. Svi se možemo složiti da je ova godina bila jako neobična, a naročito za ljude kao što sam j...
14.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Pozdrav svima, ja sam Antonia! Veoma se radujem ovom zajedničkom početku!  Imam 19 godina, i moja ljubav prema muzici je ono zbog čega živim. Volim da ...
07.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Prva riječ koja mi je pala na pamet kada sam vidio adidas ZX 2k Boost je svježina! Ove patike napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, ali prvo započni...
string(0) ""
string(0) ""