19/08 2020.
Blogger Pick

IF YOU WANNA BE A STAR, BE A SUPERSTAR

Ćao društvo. Nadam se da ste mi dobro i da uživate u u prijeko nam potrebnim ljetnjim danima.

Javljam vam se sa novom pričom u kojoj želim da vam predstavim vanvremenski klasik u svijetu patika – Adidas Superstar. Ovo je priča o najpopularnijoj patici, priča o legendi, simbolu i neprevaziđenom dizajnu.

Pretpostavljam da svi već znate da je Adidas moj omiljeni brend. A da li ste znali da su baš Superstar bile prve patike koje sam kupila kada sam shvatila da me najbolje karakteriše urbanim street style-om inspirisani modni stil? Udobne i uvijek u trendu, Adidas Superstar su model za koji bih se uvijek odlučila i jedan od rijetkih modela koje mogu kombinovati u skoro svim prilikama.

Nosila sam ih uz haljine, pantalone, formalne i neformalne prilike – i nikada nisam pogriješila.

Moj prvi par bile su Adidas Superstar u bijeloj boji, no kasnije sam birala i crne, narandžaste, ljubičaste i tako je kolekcija rasla i rasla. Najnoviji model, u koji sam se zaljubia na prvo probanje, upravo je bijeli Superstar. Da, da, isti kao i prvi koji sam kupila samo ovoga put u bold varijanti.

Moderne, ženstvene, izgledaju nenametljivo  i minimalistički, a opet „podižu“ svaku kombinaciju.

Danas sam ih iskombinovala sa ovom fenomenalnom Adidas trenerkom koju obožavam. Ljudi, vi ne možete da zamislite koliko je ona šik i udobna!

Znate da je moj stil jedan od načina da se izrazim. Obožavam kontraste pa tako uspijevam da iskombinujem svečanu haljinu sa patikama ili opremu za trening sa štiklama. Volim da budem u trendu na svoj način. Već decenijama je baš cool da imaš Adidas Superstar kao dio autfita za svaku priliku – dnevne varijante, specijalne prilike, pa čak i posao. Na nama je da budemo Superstar, a to će uvijek biti u trendu.

Do sljedećeg čitanja, poljubac iz Sarajeva.

Hana

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Plesom se bave cijeli život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmič...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svjets...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""