pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
27.05.2020.

ADIDAS COLOURFUL DRAMA

Ćao ljudi! Evo mene opet! Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno, sve je u redu i tu smo da koloritom i outfitom otvorimo sezonu.

Kao i obično, naglasiću da mi je udobnost uvijek (i zauvijek) na prvom mjestu. A šta je udobnije od ove Adidas Trefoil kolekcije - baggy duksa i preslatkih helankica koje savrseno stoje? Moja ‘go to’ kombinacija, kada ne znam šta da obučem, a želim da izgledam „cute“ je upravo ova. Smatram da su ovo komadi koje svaka od nas treba da ima u svom ormanu, u razlicitim bojama i dezenima, da zračite drugačije svakoga dana. Jer, boje koje nosite mnogo govore o vašem raspolozenju tog dana, zar ne? Samim tim je, ovakav komplet, za mene, u ovo doba godine nezaobilazan!

Adidas Trefoil kombinacija idealna je varijanta outftita za svaki dan! Ako mene pitate - moderno i udobno je uvijek moj izbor.

Nadam se da sam vas makar malo inspirisala ovim postom i ‘’razbila‘’ monotoniju koja nas je okruživala u prethodnom periodu. Trrrrk u najbliži Buzz shop ili poručite online vašu omiljenu stvar sa ovog posta.

P.S Zaljubljena sam u čitavu novu Adidas kolekciju, ali bih izdvojila baš ove komade… Pssst.

Till the next time,

Stejsi

Slični članci