pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
13.05.2020.

BACK TO THE CHILDHOOD IN NIKE SHOX ENIGMA 9000

Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu!

Ja se dobro držim i prve sedmice sam, kao i velika većina vas, provela  kući u strogoj samoizolaciji, navikavajući se na novonastalu situaciju i borila se sa raznim novim izazovima. 

Kako vrijeme prolazi, tako se situacija smiruje, sve je više ljudi po ulicama, život se malim koracima vraća u normalu, pa sam  i ja posljednih nekoliko dana u  pokretu (naravno i dalje socijalno distansirana). Nisam mogla odoliti lijepom vremenu, trčanju i šetnji u prirodi, kao ni novim Nike Shox Enigma 9000 u pastelno roze boji koje su pristigle u Buzz Sneaker Station!

Jako sam se radovala ovom iconic modelu koji me kao mali vremeplov vraća u djetinjstvo, u bezbrizan period života pun igre i smijeha, u period kada sam većinu svog vremena, a naročito u proljeće, provodila van kuće na igralištu u kvartu, igrajući se sa svojim prijateljima. 

 

Nike Shox Enigma 9000 najčešće nosim uz neke opuštenije sportske outfite. Nisam bila u prilici nositi ih uz nešto drugo kako su nam trenerke, dukserice i šorcevi postali uniforma, ali u glavi imam već nekoliko ideja za outfite koje jedva čekam pronosati na posao i noćne izlaske.

Iako je situacija i dalje neizvjesna, volim da smišljam outfite  za razne prilike u bliskoj budućnosti, a ovu stylish tenu najvise vidim u kombinaciji  sa nekim oversized sakoima, kardiganima i fancy haljinama.

 

Budite dobro, maštajte i putujte kroz vrijeme, jer će i ova situacija uskoto postati samo uspomena.

Ina

Slični članci