pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
08.04.2020.

Let’s find our New Balance in life

Hey awesome people, it’s Akasha here!

Kao što sigurno već znate, član sam Buzz Crew-a i danas ću vam, u mojoj blog priči, predstaviti jedan od noviteta brenda New Balance – model New Balance 997S. Takođe, iskoristiću ovu priliku da vam skrenem pažnju na nekoliko stvari koje meni pomažu, a sigurna sam da će i vama pomoći, da budete u balansu svaki dan.

Živimo u pomalo neobičnom dobu, u kojem smo suočeni sa mnogobrojnim izazovima. Kao i svi vi, i ja sam prethodnih nedelja neprestano kod kuće i zbog toga pronalazim načine da se sa novonastalom situacijom izborim na najbolji mogući način.

Sigurna sam da nisam jedina koja ne može da dočeka momenat kada će konačno moći da izađe iz kuće, prošeta parkom, ponese nove omiljene odjevne kombinacije i patike, ode na neku žurku ili se jednostavno druži sa dragim prijateljima.

Dok se to ne desi, puštam mašti na volju i razmišljam o različitim autfitima koje ću, kada sve prođe, nositi svaki dan. I znate šta – jedan od odjevnih komada koji je neizostavan u svakom od njih su patike New Balance 997S.

Mogu vam reći da su ovo jedne od najudobnijih patika koje sam ikada nosila. Ženske 997S svojim jednostavnim dizajnom donose pravi retro vibe, zbog čega su još atraktivnije. Svijetlo sivi tonovi ukomponovani sa ružičastim N brendingom čine savršenu kombinaciju za sve proljećne šetnje koje svi s nestrpljenjem iščekujemo.

Ali, ako novonastalu situaciju posmatramo iz malo drugačijeg ugla – ovo je savršeno vrijeme da uradimo sve ono što smo do sada odlagali. Na primjer, prethodnih mjeseci sam kupila mnogo novih knjiga koje sam čitala samo kada bih pronašla malo slobodnog vremena. Neke od njih stoje na mojim policama već duže vrijeme. S obzirom na to da sam i DJ, možete samo zamisliti koliko je nove muzike koju treba da preslušam. Ključni aspekt mog rada je dobra, promišljena konceptualna selekcija za koju vam je potrebno mnogo vremena, redovan update vaših plejlista i izbor adekvatnih pjesama.

Sada imam sve vrijeme ovog svijeta da “zaronim” u svaki album od početka do kraja.

Moj dan počinje prilično rano uz obaveznu šolju kafe, a s obzirom na to da radim i kod kuće, volim da mi bude udobno u onome što nosim. Definitivno nisam jedna od onih osoba koje nose pidžame po cio dan.

Zahvaljujući Buzz-u sada imam super udobne New Balance patike, koje još uvijek nisu “osjetile” ulice, ali jesu podove mog doma. Kladim se da i vi to radite kada nabavite novi model patika?

Znam da vam mnogo toga trenutno nedostaje, ali je ovo jedinstvena prilika da promjenite način na koji radite i živite, da pronađete nove ideje i proširite poglede na svijet, dok su društvene mreže tu da nam pomognu da ostanemo u kontaktu sa onima koje volimo. Hajde da onda iskoristimo prednosti ovog stanja i promjenimo se.

Biće to novi balans koji će nas podstaći da budemo bolji u svemu što radimo i da svako slobodno vrijeme iskoristimo za uživanje u udobnosti koju nam naš dom pruža.

Čuvajte se!

Akasha

Slični članci