pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
04.03.2020.

FEEL FREE – AIR MAX 98

Ćao ljudi! 

Kao novi član Buzz Crew-a, koji vam piše prvi put, želim da se predstavim. Moje ime je Anastasija i odrasla sam u porodici koja se bavi modom. Uprkos tome, moram priznati da ne robujem modnim trendovima, iako ih pratim. Vremenom sam izgradila svoj stil koji uglavnom prati spoj nespojivog. Rekla bih da sam prepoznatljiva po tome što veoma volim da kombinujem elegantno sa sportskim, a volim i svoje godine, pa se smjelo igram sa njima, što je moja preporuka i poruka svima. Svaki svoj outfit obavezno upotpunim trendi detaljem, a ovih dana su to svakako novi Nike Air Max 98!

Vrijeme je da svi u ormanu imamo bar po jedan par nekih ‘gaserskih’ patika koje su itekako IN posljednjih par sezona. Do sad nijesam naisla ni na jedan model koji bi bio u mom fazonu dok nijesam ugledala Air Max 98-ce i zamislila se u njima. Pitate se koje su mi omiljene? Crne i bijele, kao što možete vidjeti na fotografijama! Slobodno ih možete kombinovati i nositi tokom predstojećih proljećnih dana, jer su idealne za svakodnevne varijante, dok su zahvaljujući reflektujućim detaljima na njima neupadljivo-upadljive. Ako mene pitate, udobnost patika je najvažnija prilikom izbora savršenog modela, što je u ovom slucaju neopisivo.

Urbano i udobno ipak ostaje najbolji spoj, a Nike Air Max 98 zadovoljavaju sve postavljene kriterijume!

Osjećajte se slobodno i birajte na koji način ćete uklopiti ovaj MUST-HAVE model!  Spojite nespojivo i budite upadljivi!

 

Til' the next time,

Anastasija

Slični članci