pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
19.02.2020.

RIDE INTO FUTURE IN NEW PUMA SNEAKERS

Pozdrav svima!

Prelazni je vremenski pariod, zima polako odlazi, čekamo proljeće. Očekuje nas tmuran, siv i kišan dan ali u BUZZ-u je razvedravanje!

U želji da popravite raspoloženje, jedno od rješenja za kojim možete posegnuti su svakako nove patike. Bar kod mene to uvijek upali i danas se družim sa PUMA Future Rider Ride On. Buđenje nostalgije i povratak u 1980. godinu, kada se ozbiljna trka sa staze preselila na ulicu, lansirane su legendarne patike za trčanje Fast Rider.

Gotovo 40 godina kasnije Puma još uvijek ide jako i bolje nego ikad sa ikonično-retro Future Rider Ride On modelom. Nova generacija casual-cool stila, živahnih boja s hitom neonske zelene boje, odvažnom igrom materijala nastavlja kanalizirati vibracije iz 80-ih. Gornji dio patika je mekani lagani najlon sa glatkom kožom, vrlo upečatljivi đon je od gipke crvene gume, materijal koji se vrlo lako održava.

Gledano sa plesne strane, svi kriterijumi za super plesne patike su ispunjeni; udobnost, težina i estetika. Pogledajte slike kako su se snašle u mojoj borbi protiv gravitacije i onda brzo na virtualne i fizičke police BUZZ-a širom regiona jer Pumice vas čekaju.

 

Do sljedećeg letjenja!

 Don Kiki

Slični članci