DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
11.02.2020.

Bounce and limitless movement with the new New Balance 850

Hej, ljudi! Iako je i dalje zima, radujem se novom godišnjem dobu i šarenim New Balance 850 patikama koje vam sada prezentujem. Kada sam ih prvi put vidio, kao da su sve druge patike na svijetu nestale! Pomalo retro, a opet „nova škola“, inspirisane 850 Retro Bring Back siluetom, minimalističkog stila i u raznim bojama. Savršena kombinacija!

 

New Balance 850 su tačno ono što tražim kada biram patike. Vjerovatno neki od vas znaju da sam profesionalni plesač, a kada vam se čitav život vrti oko plesa, patike imaju posebno mjesto u vašem srcu.

Plesom sam počeo da se bavim kao dijete i sjećam se da sam od samog početka uživao u puštanju muzike na radiju i pratio ritam. A sada? Sada je ples moj život. Što više vremena provedete u tom svijetu, više o njemu otkrivate.

 

Na primer, u breakdance kulturi, patike ne mogu da ne budu ključni detalj autifita. Baš zato, kada biram novi par patika, tome posvetim posebnu pažnju. Mislim da ne treba da pominjem koliko je važan osjećaj udobnosti. New Balance odgovara svim kriterijumima koje sam postavio.

 

New Balance 850 su veoma udobne, ne ograničavaju me ni na jedan način, naprotiv – one mi daju slobodu da se krećem kako želim. Vjerujem da su ove patike idealne za ljude koji su veoma aktivni tokom dana, pa su im potrebne patike koje ih neće iznevjeriti. Ima ih u raznim modernim bojama, koje su „svježe“, pa se lako kombinuju sa različitim odjevnim predmetima. Savršene su za svaki dan, dok plišani elementi i reflektujući detalji odmah privlače pažnju, gdje god da se pojavite.

 

Ono što mi je omiljeno u vezi sa ovim patikama je dizajn različitih elemenata i materijala koji su korišćeni u njihovoj izradi, tako da me malo podsjećaju na talase, malo na vrhove planina. A tek kombinacije boja – ima ih za svačiji ukus i preferencije.

New Balance 850 u različitim kombinacijama boja možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Đuskajte gde god i kad god ugrabite priliku za to!

Remi

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick