pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
15.01.2020.

Prognoza: sunčano s grmljavinom

U početak ove godine zakoračao sam hodajući u Thunderu s mojim Buzz Crewom. Bilo je zabavno proteklih nekoliko nedjelja povodom praznika koje smo  proveli  sa prijateljima i porodicom, a isto tako osigurali sebi i zanimljive uspomene. Sada, pretpostavljam, zajedno stojimo  ovdje na startnoj liniji lijepih, slobodnih, nadahnjujućih i kreativnih 20-20-ica u želji da iskoristimo  maksimum. Počnimo sa  vlastitim ciljevima!

Danas sam ovdje kako bih sa vama podijelio svoja razmišljanja o DNA patici trkača koja se sada kreće ulicama u obliku nadograđene Puma Thunder Fashion 2.0. Svestranost ove patike me iznenađuje, pogledao sam  različite boje na Buzz Sneaker Station webu i pronašao ponešto za svaki outfit. Ali od svih njih, zaglavio sam upravo u  crno- crvenom koloritu. Visoki kontrast omogućuje da se ističete te  još više izražava  vaš izgled polako otkrivajući  svoj “zamršeni organski dizajn” i miks različitih materijala i tekstura. Izgleda kao da se njegova futuristička silueta kreće što dodatno osigurava srednji dio đona koji je dizajniran u nagnutom položaju prema naprijed.

Na nogama su lagane zbog prozračnog gornjeg dijela pa je njihova lakoća iznenađujuća s obzirom na veliki đon. Inspirisane saradnjom između Pume i Alexandera McQueena, Puma Thunder Fashion 2.0 pripadaju pisti i pružaju vam vrhunsku podršku zahvaljujući IMEVA bazi. Puma ukrašava patike sa jednim “cat” logotipom na jeziku stvarajući prekrasan stil giganta patika. Siguran sam da ću ih držati blizu ulaznih vrata i stvoriti  lijepe uspomene u njima za 2020.

Ako odlučite da Puma Thunder Fashion 2.0 odgovara vašem stilu, možete ih pronaći u Buzz šopovima ili na webu.

Drago mi je što smo se mi Buzzovci ponovno okupili povodom novog bloga. Želim vam sve najbolje i dobru energiju  da postignete svoje ciljeve!

 

Ostanite kreativni!

Ciprian Ciulei

Slični članci