pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
11.12.2019.

Black X Gold collection

Jedva sam čekala da vam se javim sa novim blog postom i ovim outfitom! 

 

Stigla nam je zima, vrijeme je hladno, dani su tmurni i jako je teško naći inspiraciju za outfit koji je istovremeno topao, udoban i ono što je najbitnjne- dobro izgleda. Sreća tu je Buzz Sneaker Station i Buzz crew koji malo pripomognu da se i u ovoj sezoni svakondevno izrazimo i privučemo pažnju na ulicama ;)

Ovog puta pišem o modelu koji svako od nas posjeduje  ili je posjedovao (bar jedan par) u svom cipelaru.

 

 

Da, riječ je o Nike Air Force 1. Model koji je godinama popularan i postoji u svim mogućim bojama, nijansama i dezenima, tako da je lako za svakoga pronaći odgovarajući par za sve moguće prigode. 

 

Za ovu sezonu sam se odlučila za full crne AF 1 ‘07 patike sa diskretnim zlatnim outline-om na bočnom swoosh-u i Nike logo na prednjoj strani. Pored toga sto fenomenalno izgledaju, savršene su za hladne dane, jer je vanjska strana izrađena od kože. Mislim da je suvišno pričati o kvaliteti i udobnosti, jasno nam je zasto je Nike Air Force 1  godinama svima najdraži model!

 

 

Upoznati ste već sa skromnom paletom boja koja se nalazi u mom ormaru, a kombinacija koju najčešće nosim je upravo crno-zlatna, tako da možete misliti koliko sam odlijepila na novu Nike kolekciju koja je stigla u Buzz. 

 

Outfit je upotpunila i nova satenska Nike bomber jakna.  Mislim da ćete me često viđati na ulicama u njoj.

 

 

Nadam se da sam vas uspjela malo inspirisati ovim postom! Počastite se novim stvarima iz Buzz-a i uzivajte u njima do narednog čitanja.

 

Ina 

Slični članci