pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
20.11.2019.

It’s that jolly freezing time, perfect for Nike Rhyodomo

Dame i gospodo, došlo je ono vrijeme u godini! Već mogu da osjetim kako hladan vjetar osvaja ulice našeg lijepog grada. Ali nema šanse da dozvolim da me uspori. Riješen sam da ove zime budem u pokretu, kao što sam bio tokom cijele godine. Još jedna stvar od koje ne odustajem je udobnost. Kako bih postigao sve što sam naumio, prvo sam prošetao do Buzz šopa, gdje su mi prijatelji pokazali ove Nike Rhyodomo duboke patike. One su moja prva linija odbrane od hladnoće.

 

 

Oblačim ih i krećemo! Želim da ih upoznam sa našim „igralištem“, užurbanim ulicama Bukurešta. Dopada mi se kako „čuče“, pripijene su na pravim mestima i dovoljno izdržljive da se suoče sa svim zimskim poteškoćama. Military zelena i inovativni tehnološki dizajn se dobro kombinuju, što su detalji po kojima se Nike Rhyodomo izdvajaju u odnosu na ostale modele. Uz to, one pružaju istu fleksibilnost i udobnost kao kožne patike.

 

Dok smo koračali ka tramvajskoj stanici, odlutao sam za malim psom koji je preuzbuđen šetao pored mene i ugazio u baruštinu kakvu ne pamtim da sam vidio. U trenutku sam se zaledio, a onda iznevjerovao dok sam gledao kako se voda sliva sa kože i ne ostavlja nikakav trag. Kao da se ništa nije dogodilo! Izgleda da je Nike premazao kožu sredstvom koje odbija vodu i sprječava je da se zadržava na gornjištu. To mi se baš sviđa! Samo sam prešao maramicom preko mjesta gde je bila voda i vratio se onaj suptilni sjaj. Spremni smo za slikanje.

 

 

Važno mi je da budem u centru dešavanja, jer me to uvijek drži u pokretu. To je dio puta koji sam izabrao i mnogo mi je drago što sam okružen takvim kreativnim uzbuđenjem. Da bih sve završio, potrebna mi je prava garderoba, nešto u čemu će mi biti toplo napolju, nešto u čemu me neće žuljati šavovi i nešto što će po potrebi izgledati sportski. Vjerujem da će se Nike Rhyodomo pobrinuti za to.

 

Znate već svi da sam istinski fan brenda Nike, jer sam odrastao u njihovim patikama. Svaki novi model mi je pružio tačno ono što je obećano. Zato sam siguran da sam i ovoga puta napravio odličan izbor.

 

 

Vrijeme je da se rastanemo. Hvala vam što čitate moje blogove. Ukoliko želite vaš par Nike Rhyodomo dubokih patika, posjetite BUZZ online shop ili bilo koji od mnogobrojnih šopova širom regiona.


 

Do sljedećeg čitanja, želim vam sve najbolje!

 

El Nino

Slični članci