pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
06.11.2019.

EVERYDAY HERO – NEW BALANCE M X90

Pozdrav ekipa! Vrući dani polako prolaze, ali ne i vrući modeli patika! 

Kao ponosni član BuzzCrew-a, ove godine sam imao priliku da probam mnoogo brendova/modela i moram priznati da je New Balance ostavio poseban utisak. Kao 90' kid, nisam mogao da odolim spoju retro i modernog.

Tako  sam se, ovoga puta, odlučio da vam predstavim New Balance M X90, urban model koji pripada asfaltu!

 

 

Prije par mjeseci sam vidio reklamu u kojoj je Jaden Smith, nosio baš New Balance M X90 model. Nije mi trebalo mnogo vremena da ih dodam mojoj sneakers kolekciji :D

Prvi utisak – WOW. Oduševio sam se koliko su zapravo lake i udobne.

 

 

Osim neosporive udobnosti, ono što me je privuklo kod ovog modela jeste kombinacija i raspored boja, mislim, pogledajte ih... Kao gejmer uvijek sam volio taj "crno/crveno" vajb. Boje su jako lijepo usklađene, djeluju neutralno sa tim crnim i sivim siluetama, međutim ono što razbija tu neutralnost jeste sam "N" logo crvene boje. Tu je i bijeli đon koji osim što upotpunjava ovaj model, daje i predobru stabilnost i agilnost.

 

 

Iako izgledaju kao sportski model, ta me činjenica ne spriječava da ih nosim skoro, pa u svim prilikama i različitim kombinacijama. Savršene su za skok do grada na kafu, do igraonice, za bleju sa društvom, školu i slično.

 

Ostanite mi najjači, do sledeće priče imate jedan veliki poZ! 

 

AdnanBro

Slični članci