06/11 2019.
Blogger Pick

EVERYDAY HERO – NEW BALANCE M X90

Pozdrav ekipa! Vrući dani polako prolaze, ali ne i vrući modeli patika! 

Kao ponosni član BuzzCrew-a, ove godine sam imao priliku da probam mnoogo brendova/modela i moram priznati da je New Balance ostavio poseban utisak. Kao 90' kid, nisam mogao da odolim spoju retro i modernog.

Tako  sam se, ovoga puta, odlučio da vam predstavim New Balance M X90, urban model koji pripada asfaltu!

 

 

Prije par mjeseci sam vidio reklamu u kojoj je Jaden Smith, nosio baš New Balance M X90 model. Nije mi trebalo mnogo vremena da ih dodam mojoj sneakers kolekciji :D

Prvi utisak – WOW. Oduševio sam se koliko su zapravo lake i udobne.

 

 

Osim neosporive udobnosti, ono što me je privuklo kod ovog modela jeste kombinacija i raspored boja, mislim, pogledajte ih... Kao gejmer uvijek sam volio taj "crno/crveno" vajb. Boje su jako lijepo usklađene, djeluju neutralno sa tim crnim i sivim siluetama, međutim ono što razbija tu neutralnost jeste sam "N" logo crvene boje. Tu je i bijeli đon koji osim što upotpunjava ovaj model, daje i predobru stabilnost i agilnost.

 

 

Iako izgledaju kao sportski model, ta me činjenica ne spriječava da ih nosim skoro, pa u svim prilikama i različitim kombinacijama. Savršene su za skok do grada na kafu, do igraonice, za bleju sa društvom, školu i slično.

 

Ostanite mi najjači, do sledeće priče imate jedan veliki poZ! 

 

AdnanBro

Ostavi komentar

Slični članci

20.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Dame i gospodo, došlo je ono vrijeme u godini! Već mogu da osjetim kako hladan vjetar osvaja ulice našeg lijepog grada. Ali nema šanse d...
30.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Pozdrav ekipo, ovdje Vekac sa novim tekstom.
23.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React je dokaz da među umjetnosti, autentičnosti i stila ne bi trebalo da bude razlike.
string(0) ""
string(0) ""