pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
30.10.2019.

THE FUTURE IS HERE WITH NIKE AIR VAPORMAX 2019

Pozdrav ekipo, ovdje Vekac sa novim tekstom.

 

Baš sam pod visokim naponom jer sam nastupao non-stop posljednjih nekoliko mjeseci, obišao sam mnogo mjesta, dao ljudima priliku da uživaju u mojoj muzici i usput stekao mnogo fanova. Ne bih da se hvalim, ali čisto da vas obavijestim o upgrade-u moje karijere. Znate li ko je još odradio upgrade? NIKE AIR VAPORMAX 2019 SE koji se ove jeseni vratio sa neviđenim kolornim kombinacijama.

 

 

Nike me je i ovog puta oduševio ovim futurističkim modelom. Estetski ugodan oku, baš kao i njegove prethodne verzije, u boji koja me je oduševila i kupila na prvi pogled. Kombinacija 5-6 nijansi sa elegantnim providnim đonom daje mogućnost da ih nosimo sa gotovo svim odjevnim komadima. Gornji dio koji je izrađen od tvrđih materijala je trajniji od prethodne verzije i stopalu osigurava fleksibilnost i stabilnost.  I da, VaporMax tehnologija nema konkurenciju na tržištu patika! 

 

Nike Air Vapormax 2019 SE mogu lako da postanu vaše omiljene patike, imajući u vidu da su hibrid komfora i stila.  Ovaj model toliko pristaje meni i mom stilu da inspiracija za novi zvuk dolazi sama po sebi. 

 

 

Bilo da ste krenuli u šetnju ili noćni izlazak, i niste sigurni šta sa čim da kombinujete, uvjeravam vas da je VaporMax hrabar izbor i da će se izdvojiti u masi. Vjerujte, umjetnici koje fanovi smatraju uzorom uvijek moraju da se nečim izdvoje, da budu drugačiji i da dva puta promisle o takvim stvarima. A Nike je to mnogo olakšao. Bravo!

 

Do sljedećeg čitanja...

 

Vekac

Slični članci