30/10 2019.
Blogger Pick

THE FUTURE IS HERE WITH NIKE AIR VAPORMAX 2019

Pozdrav ekipo, ovdje Vekac sa novim tekstom.

 

Baš sam pod visokim naponom jer sam nastupao non-stop posljednjih nekoliko mjeseci, obišao sam mnogo mjesta, dao ljudima priliku da uživaju u mojoj muzici i usput stekao mnogo fanova. Ne bih da se hvalim, ali čisto da vas obavijestim o upgrade-u moje karijere. Znate li ko je još odradio upgrade? NIKE AIR VAPORMAX 2019 SE koji se ove jeseni vratio sa neviđenim kolornim kombinacijama.

 

 

Nike me je i ovog puta oduševio ovim futurističkim modelom. Estetski ugodan oku, baš kao i njegove prethodne verzije, u boji koja me je oduševila i kupila na prvi pogled. Kombinacija 5-6 nijansi sa elegantnim providnim đonom daje mogućnost da ih nosimo sa gotovo svim odjevnim komadima. Gornji dio koji je izrađen od tvrđih materijala je trajniji od prethodne verzije i stopalu osigurava fleksibilnost i stabilnost.  I da, VaporMax tehnologija nema konkurenciju na tržištu patika! 

 

Nike Air Vapormax 2019 SE mogu lako da postanu vaše omiljene patike, imajući u vidu da su hibrid komfora i stila.  Ovaj model toliko pristaje meni i mom stilu da inspiracija za novi zvuk dolazi sama po sebi. 

 

 

Bilo da ste krenuli u šetnju ili noćni izlazak, i niste sigurni šta sa čim da kombinujete, uvjeravam vas da je VaporMax hrabar izbor i da će se izdvojiti u masi. Vjerujte, umjetnici koje fanovi smatraju uzorom uvijek moraju da se nečim izdvoje, da budu drugačiji i da dva puta promisle o takvim stvarima. A Nike je to mnogo olakšao. Bravo!

 

Do sljedećeg čitanja...

 

Vekac

Ostavi komentar

Slični članci

20.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Dame i gospodo, došlo je ono vrijeme u godini! Već mogu da osjetim kako hladan vjetar osvaja ulice našeg lijepog grada. Ali nema šanse d...
06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Pozdrav ekipa! Vrući dani polako prolaze, ali ne i vrući modeli patika!
23.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React je dokaz da među umjetnosti, autentičnosti i stila ne bi trebalo da bude razlike.
string(0) ""
string(0) ""