pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
09.10.2019.

ZAŠTO ĆE SVI BITI NA SNEAKERVILLE FESTIVALU 13. OKTOBRA?

Za sve ljubitelje patika, Sneakerville je vjerovatno najgotivnija stvar koja se ikada desila na ovim prostorima. Hej, festival patika! Pa bukvalno se ništa bolje nije pojavilo još od festivala čokolade. Kada sam poslJednji put organizovao 2Hot4Stage fest, vidio sam kako zapravo izgleda izložba patika i, generalno, sneakerhead scena na jednom mjestu. Raspametio sam se koliko je svemirskih i old school modela bilo izloženo toga dana. A to je samo teaser za ono što slijedi u Beogradu! 

Lex

Znate zašto će svi biti na Sneakerville festivalu 13. oktobra u Luki Beograd?

Zašto što će to biti najbolji događaj ikada organizovan, a posvećen sneaker kulturi.

Zato što će biti svi izvođači koje voliš. Zato što je nedjelja dan za kul zabavu. Zato što ćemo se družiti na svim stanicama i đuskati cio dan. Zato što ćeš kući otići sa strava poklonima. Da li i dalje razmišljaš da li treba da učestvuješ? Vidimo se!

Marina

 

Drago mi je da postoji događaj kao što je Sneakerville, koji na jednom mjestu okuplja istomišljenike i zaljubljenike u modu, estetiku i, prije svega, patike. Jedva čekam festival da izgrmimo najjače!

Voja

Ne znam za vas ljudi ali mene veoma raduje činjenica da se po prvi put kod nas održava jedan ovakav festival, gdje će svi ljubitelji patika imati priliku da uživaju ne samo u sneaker kulturi, već i u muzici i raznim radionicama koje nas čekaju u okviru Sneakerville festivala.

 

Vidimo se u Luki Beograd 13.oktobra jer ćemo slaviti umjetnost, dobru zabavu i patike koje nam tako dobro prate svaki korak! Tamo vas čeka moja Buzz Crew ekipa, jer Voja, Marina i ja biramo pobjednike jedne od aktivacija koje vas očekuju na Buzz štandu.

Dživ

 

Ukoliko ste zaljubljenik u muziku, sport i umjetnost, volite streetwear kulturu i nosite patike, ne sumnjam da ćete biti na najvećem sneaker festivalu u regionu i da ste rezervisali svoje mjesto. Vidimo se 13.10!

Blizanac

 

Buzz Crew

Slični članci