pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
25.09.2019.

RETRO FUTURE BY PUMA

Pozdrav, ekipa! Kroz prethodne priče sam imao priliku da isprobam i pišem o mojim omiljenim modelima patika iz svijeta Adidasa i Najka. Iako skoro nikad ne odstupam u odabiru između ova dva brenda, oduvijek sam volio da probam nešto novo i dam šansu novim stvarima, tako da danas idemo u svijet Pume - model Puma RS-X.

Posjeta ovoj arkadnoj igraonici me je vratila u djetinjstvo. Svi ti 8-bit zvuci i neon šarenilo, ostavili su me sa nevjerovatnim osjećajem nostalgije, što ujedno karakteriše i ovaj model patika. Kao što možete vidjeti na fotografijama i više nego dobro su se uklopile uz šareni ambijent ove arkadne igraonice! :) Iako ovo „RS“ stoji za “Running System”, iz iskustva vam mogu reći da ih možete nositi u skoro svakoj “urbanoj” prilici. Bilo da trčite ili obavljate svakodnevne aktivnosti poput škole, odlaska do grada ili igraonice - Puma RS-X će vas savršeno ispratiti.

Puma RS-X patike su rađene po Running System modelu iz 80-ih, tako da, iako izgledaju moderno i futuristično, može se osjetiti taj retro vajb.

Ono što odlikuje ovaj model jesu gornja mreža za protok vazduha i gumeni đon koji nudi jaku stabilnost i prijanjanje za svaku površinu! Pored toga, ono što ga čini posebnim jeste i sam dizajn. Od đona, pa sve do jezika, mogu se vidjeti lijepo usklađene komplementarne boje, kroz geometrijske oblike i šare na đonu. Sam spoj futurističke linije i kombinacije boja sa retro krojem je ono što ovima patikama daje pečat.

Uživao sam u ovom izboru! Moram priznati da su mi, pri ulasku u Buzz šop, ove patike prve privukle pažnju u moru drugih modela.

Do sljedeće Buzz priče od mene, imate jedan veliki pozdrav! B)

AdnanBro

Slični članci