pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
17.07.2019.

New Balance for summer living

New Balance 997 je klasik sa kojim ne možeš pogriješiti, a kako se 997 rijetko vraća u šopove, veseli me činjenica da je ove sezone model 997H uletio u miks. Kao da je jedan od najstarijih proizvođača patika na svijetu odlučio da je vrijeme da se 997-ica ubaci u vremensku mašinu, da se unaprijedi novim materijalima, linijama i bojama, te postane dostupnija svima.

Ovo nije klasični 997 model, što znači da mu primarna namjena nije rušenje ličnih trkačkih rekorda. Ionako je ljeto – kome se još trči, ljetnja fizička aktivnost je kupanje i plivanje! Za sve drugo tu je 997H – vrhunska lifestyle patika, udobna, lagana i meni možda najdraži ljetnji izbor za šetnje po suncem okupanim ulicama. 

 

Mogu se pronaći i u suptilnim bojama, kao što je crno-bijela kombinacija, ali kako je ljeto treba „blagosloviti“ stopala šarenijim bojama kojih ne nedostaje u ovosezonskoj ponudi New Balance-a.

U Buzz-u mi je pogled odmah pao na ovaj model. Kad sam ih uzeo u ruke i vidio koliko su lagane i prozračne, to je bilo TO. Odluka je pala, znao sam da imam patike za ljeto. Bez obzira na to da li sam na kontinentu ili obali, ove 997H su uvijek sa mnom.

Keep the summer buzz on,

Don Kiki

Slični članci