pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
26.06.2019.

NEW BALANCE 997 – A Tale of Authenticity

Da li ste i vi posvećeni sneaker entuzijasta? Ili se bavite trčanjem? Možda i jedno i drugo? Samo ako niste ništa od navedenog, može vam se oprostiti ukoliko ste previdjeli New Balance 997. Te patike se nisu proslavile samo zapanjujućim bojama, već i tehnološkim trikovima, trendi hajpom ili cool nadimkom. Riječ je o patikama sa jedinstvenom pričom, 997 pričom o tome kako, čak i u gomili punoj ljudi, kvalitet govori sam za sebe, bez podizanja glasa.

New Balance je za ljetnju sezonu spremio nevjerovatnu kombinaciju boja – Dark Current/White Peach. U pitanju je legendarna silueta sa detaljima inspirisanim nasljeđem. 997 pretapa klasični New Balance stil u nešto što nijedna druga patika ne posjeduje. Moderna verzija ima sve nove karakteristike konstrukcije obuće sa premium materijalima i ABZORB i ENCAP jastučićima u srednjem đonu, kako bi obezbijedila izdržljivost, kvalitet i udobnost.

Znate šta mi se najviše sviđa u vezi sa New Balance 997 MS997XTB? Pored tehnologije i nasljeđa, naravno, dopada mi se to što je jedino što je važno kada nosiš 997 to što zapravo nosiš 997. Ako želiš da se desi još nešto, da znači nešto više, moraš da ih obuješ, izađeš napolje i uradiš bilo šta što vrijedi da bude upamćeno.

 

Ostanite autentični do kraja!

 

Ciprian Ciulei

Slični članci