pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
22.05.2019.

THE FUTURE WITH ACCENTS OF RETRO

Ovo je godina vraćanja u prošlost, jarkih kolorita, odvažnih oblika. Sneaker svijet se vratio na neustrašivo i spojio ga sa minimalističkim, promišljenim dizajnom. I Adidas je stvorio savršenu simfoniju starih želja sa novom tehnologijom, a kada pričamo o NMD-u, nisu se suzdržavali.

Dok šetam Buzz šopom i lagano se krećem ka dijelu sa tri pruge, vidim ih kako stoje, ne na polici, nego na mostu između dvije ere, prstima uprtim ka budućnosti, sa petom koja naginje na retro. Moja strast prema ekperimentisanju i istraživanju dobila je instant boost kada sam ugledao Adidas NMD R1. Odmah sam morao da ih kupim! Malo dalje sam pronašao i ovaj fenomenalan duks sa kapuljačom da se „mečuje“ sa patikama.

Konačno je stiglo sunce i lijepo vrijeme. Dovoljno dugo smo čekali da nas ogrije i sada kada je tu, ja planiram da ga zasijenim, baš zasijenim! NMD su savršene patike za vrele dane. Napravljene od neprekidno ispletene čarape, izgledaju skoro neprimjetno, a istovremeno savršeno prianjaju uz stopala. Đon je upotpunjen dobro poznatim NMD kružićima od EVA pjene, koji obezbjeđuju stabilnost strukture, omogućavajući nevjerovatan povrat energije koji se dobija sa svakim đonom napravljenim po Boost tehnologiji. Lagane su i udobne i mogu da ih nosim gdje god me moja kreativnost navede, ulicama do studija ili u potrazi za inspiracijom za dizajn.

Ako ste u potrazi za sljedećim parom Adidas NMD R1, moji prijatelji u Buzz šopovima definitivno imaju dobar izbor za vas. Hvala vam što ste ispratili još jednu moju priču, zadovoljstvo mi je da sa vama podijelim ono što pronađem.

Do sljedećeg puta, ostanite divlji, ostanite kreativni!

Ciprian Ciulei 

Slični članci