pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
15.05.2019.

BEND A KNEE TO 720 DEGREES OF VISIBILITY

Hej ljudi, Adnan Bro baca čak drugi tekst ovdje! Moram priznati da sam već zgotivio čitav BuzzCrew koncept. Kul je biti dio ove ekipe i cjelokupna blog priča je za mene novina, što je čini još zanimljivijom. Od malena sam volio izazove i da isprobavam nove stvari, a ova saradnja je idealna prilika za to.

Proljeće nam donosi vedre dane, nove ideje i trendove. Kako sam ja fresh new član Buz ekipe, potpuno je logično da ću vam pisati o fresh new članu Air Max porodice – revolucionarnom 720 modelu.

Kao neko ko nije često razmišljao o Air Max-u kada su patike u pitanju, moram priznati da me je čitav Throwback Future talas, natjerao da ih baš zgotivim. Veliki sam fan retro stila, kako u videografiji tako i kod estetike svakodnevnih stvari, a dizajn gorništa modela 720 vuče inspiriaciju od legendarnih silueta devedesetih. Noseći ih, defitnitivno ćete osjetiti duh Majami Vajs Siti kul vajba. Međutim, ono što ga čini jedinstvenim jeste najveći ikada vazdušni đon. Ovaj model možete naći u više boja, ali bilo koja kombinacija je vrlo jednostavna. Ta jednostavnost omogućava dizajnu da govori sam za sebe. Od sada, „manje je više“ nije samo fraza. Ove tike su savršeni spoj futurističkog minimalizma i najvećeg Air Max đona ikada.

A ako se pitate odakle baš naziv 720 – on predstavlja 720 stepeni vidljivosti vazdušnog đona – 360 horizontalne i 360 vertikalne. I zaista, ovo je najAirMax od svih AirMax-ova. A ja se vodim time da što više vazduha pod nogama, to udobnije. I ne, nijesam pogriješio. Bilo da snimam neki skeč video za Jutjub, slikam se za Instagram, ili prosto izlazim u grad - ovaj model je spreman za ulicu! Vjerujte mi da ulice San Andreasa vrište za ovim patikama!

To bi bilo to za danas, nadam se da vam se tekst svidio i buraZi, vidimo se ubrzo u novom. Do tada imate jedan veliki pozdrav!

AdnanBro

Slični članci