pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
08.05.2019.

PASSION OBSESSION – NIKE AM 97

Pozdrav svima ja sam Vekac, novi član Buzz ekipe. Pjevac sam i reper iz Banjaluke, pored toga bavim se i produkcijom i sviram 3 instrumenta. Muzikom se bavim otkad znam za sebe, i ona je jednostavno moj nacin zivota.

Pored muzike tu je oduvijek bila ljubav prema patikama, posebno Nike-u.

Danas pricamo o novom modelu NIKE AIR MAX 97 LX. Zbog svoje jedinstvenosti odmah sam pozelio da ga imam, to je bila ljubav na prvi pogled.

Revolucionarna Air-Sole jedinica predstavljena je sneaker svijetu 1978. godine.  

Nike Air Max 1 je 1987. debitovao s vidljivim zrakom, dopuštajući obožavateljima više nego samo osjećaj udobnosti Air-Solea - odjednom su ga mogli vidjeti.

Dvije godine nakon što je Nike Air Max 95 donio vidljivi zrak u prednji dio stopala, Nike Air Max 97 stigao je s prvom jedinicom pune duzine. Cipela je napravila ogroman pljusak u svijetu trčanja, kao što je bilo predviđeno njegovim linijama dizajna efekta valova.

Valovi još uvijek traju dvije decenije kasnije.

Nike Air Max 97 LX odlikuje se klasičnim dizajnom valova koji se ističe prelijepim zavojima i šarenim Max Air jastukom. Oni vam daju boju i stil koji traju. Imaju neobicnu plavu boju iz koje se gledajuci iz drugog ugla naziru ljubicaste nijanse. I pored svoje upadljivosti ne prestavljaju problem u kombinovanju sa raznim stilovima.. Zbog svoje sinteticke koze jako su izdržljive i jednostavne za čišćenje, dobar odabir za gotovo sve vremenske pogodnosti. Gumeni đon pruza veoma visok stepen izdrzljivosti i udobnosti. Kad smo kod udobnosti, ona je naravno na prvom mjestu, zato je ovaj model zbog Max Air jedinice koja pruza laganu amortizaciju raj za svaciju nogu. Noseći ovaj predivni model nisam mogao da ne primjetim veoma česte poglede mojih sugrađana. Svojom unikatnom bojom jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kao i do sada Nike me i sa ovim modelom nije razocarao, naprotiv odusevljen sam kombinacijom udobnosti i estetike.  Obožavam svaki cm ovog modela što se jasno vidi na slikama. Bilo da ste krenuli u šetnju ili noćni izlazak, i niste sigurni šta sa čim da kombinujete, uvjerevam vas da je Nike Air Max 97 LX hrabar izbor i da će se izdvojiti u masi. Vjerujte, umjetnici koje fanovi smatraju uzorom, uvijek moraju da se nečim izdvoje, da budu drugačiji i da dva puta promisle o takvim stvarima. A Nike je to mnogo olakšao. Bravo!

Peace out.

Vekac

Slični članci