pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
03.04.2019.

Nike Air Max 270 – The More I Look at Them, The More I Like Them

Hej ljudi, ja sam SkilleR i bitbokser sam već nekoliko godina. Za mene je ovo najednostavniji način stvaranja muzike. Svi imamo iste resurse (svoje telo), ali koristimo raziličite instrumente. 99% bitboksinga je vazduh, a uključeni su i grlo (glasne žice) i usne.

To što volim ono što radim, uz činjenicu da se bitboksing može vježbati baš bilo gdje, čitav proces čini nevjerovatno moćnim. To je razlog zašto sam toliko u tome. Mogu da bitboksujem gdje god – sa ili bez mikrofona, na ulici, u kuhinji, pod tušem.

Tokom godina stekao sam titulu svjetskog i evropskog šampiona u bitboksingu. Neki kažu da sam najbolji u tome što radim, ali ja ne volim da poredim takve stvari jer je u umjetnosti komparacija uvijek stvar subjektivnog osjećaja.

Isto je kao kad porediš Air Max modele. Ono što obožavam kod njih je njihova nepredvidljivost zato što svaki put „zapucaju“ u različitom pravcu. Očekuješ da će novi model biti logičan nasljednik prethodnog, da nećeš osjetiti prelaz sa jedne boje na drugu, ali kod Air Max-a stvari ne idu baš kao što ih ti planiraš.

Kada je u pitanju moj lični stil, ne pratim baš sve trendove ali volim da znam šta se dešava u svijetu mode. Da bih predstavio svoju ličnost koristim različite autfite, ali ono što mi je svakako najvažnije je udobnost. Sa svakim nošenjem sve više kontam šta je ideja i smisao svakog od modela.

Danas s ponosom kažem da sam postao kolekcionar. Posjedujem oko 50 pari, od kojih su neke poprilično „matore“, ali imaju sentimentalnu vrijednost i ne mogu da ih bacim tek tako. Tokom godina sam neke donirao, neke poklonio prijateljima. Modelima koje baš volim, ali ih ne nosim svaki dan, napravio sam specijalno mjesto u stanu.

Svakodnevno nosim različite modele, ali nove Air Max 270 su jedinstvene patike koje privlače pažnju. Što ih više nosim, one više postaju dio mene i što ih više gledam, više mi se sviđaju. Super su udobne i lako se kombinuju uz šta god.

Sjajna stvar u vezi 270 je činjenica da mijenjaju boju pod određenim svjetlom i da jednostavno nikada ne dosade. Zato su one savršena obuća za kojom se svi na ulici okreću.

Ako biste mi dozvolili da malo maštam, Air Max model by SkilleR bi definitvno imao žute momente, jer je to moja omiljena boja, ali bih zadržao detalje kao na pravim 270, sa istim nijansama pod svjetlom.

Pozdrav sneaker manijaci,

 

SkilleR

Slični članci