pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
02.04.2019.

Adnan Husović - predstavljanje

Hej, ja sam Adnan Husović, na Youtubu i Instagramu AdnanBro, dečko koga ćete često „sretati“ i ovdje :) Pa da se upoznamo.

Prvi put pišem ovako nešto i pitam se kako početii. Kada se sjetim srednjoškolskih dana i pismenih zadataka iz maternjeg jezika, moram priznati da mi je uvijek i bio problem to „kako početi“. Trenutno najviše vremena provodim u Podgorici. Imam Youtube kanal sa preko 500 000 pratilaca (da, ja sam taj lik iz kraja, koji voli da snima i kači video na Youtube). Negdje ćete pročitati da po broju pratilaca ulazim u top 20 Youtubera na Balkanu, a u Crnoj Gori sam prvi ali ja ću vam reći da se nikada nijesam previše osvrtao na brojke, one su manje ili više bitne - pozitivan feedback i nasmijane face su ono što me konstantno motiviše da radim na sebi i napredujem.

Iako dosta vremena provodim snimajući i montirajući raznovrsne video sadržaje za svoje buraze na Youtubu, često sam u pokretu. Mozda niste znali ali pored pripremanja i montiranja sadržaja za video, redovan sam student Fakulteta vizuelnih umjetnosti, odsjek produkcija. Većina mojih interesovanja je usmjereno ka snimanju, montaži i produkciji video materijala.

A kako je sve počelo?

Svoj Youtube kanal sam počeo da gradim prije nešto više od pet godina. Uvijek sam se interesovao za izradu video sadržaja. Sjećam se, kada sam bio mali, sa društvom sam pravio kratke crtane skečeve u Paint-u i Movie Makeru. Započeo sam sve iz radoznalosti i bez velikih očekivanja. Gledao sam tadašnje poznate Youtubere i razmišljao, mogu i ja to! Sljedeće što znam, par videa je već brojalo na hiljade pregleda, što je u to vrijeme za male kanale bilo nevjerovatno! Čitam komentare gdje ljudi traže još videa i pitaju kada će sledeći

– tako je sve počelo. Youtube je postao moj kreativni outlet, zavolio sam čitavu platformu kao i sav taj proces od ideje do videa.

Pored svega toga, mnogo volim istoriju i nauku, pa se u slobodno vrijeme (kojeg je jako malo) bacim na čitanje i istraživanje. Često, to slobodno vrijeme volim iskoristiti igrajući video igrice. Šta još dodati, osim hvala što ste izdvojili vrijeme i bacili pogled na tekst. Nadam se da vam se svidio. E da... ostaviću vam linkove mojih društvenih mreža ispod, pa udarite koji follow. ;) Vidimo se ubrzo, a do tada imate jedan veliki pozdrav!

Instagram: https://www.instagram.com/adnanbro/

Youtube: https://www.youtube.com/user/BalkanGamesHD

Facebook: https://www.facebook.com/balkanGamesHD/

Discord: https://discordapp.com/invite/adnanbro

Slični članci