DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA +382 20 690 200

Od 9-16h

Besplatna dostava

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

Blogger Pick
20.03.2019.

ALWAYS BE WHO YOU ARE IN P.O.D.

Zdravo društvo! Ja sam Hana, djevojka koju ste možda vidjeli na ulicama Sarajeva ili kockicama Instagrama :) Ukoliko nijeste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podijeliću sa vama jednu od mojih najdužih veza i  najiskrenijih ljubavi, ljubav prema patikama.

Zaljubljeniku mode devedesetih i strastvenom ljubitelju patika poput mene, nova linija adidas P.O.D. je uistinu osvježenje! Spoj retro, nekada postojećeg dizajna uz dašak modernog, učinio je liniju adidas P.O.D. mojim novim favoritom. U čemu je fora? - Dizajnirane kao sportske patike a estetski prilagođene tako da se mogu nositi tokom cijelog dana.

Pored sjajnog dizajna, kreatori su akcenat stavili i na udobnost a složićete se da je to polazna tačka pri odabiru modela. Ove patike su jako zahvalne jer mi omogućavaju uspješno kombinovanje različitih outfita u vlastitom izrižaju. Uvijek ćete me vidjeti u nekoj street style kombinaciji. Da li ću obući haljinu, jeans ili trenerku, zavisi od trenutnog raspoloženja ali ono što se ne mijenja i što je highlight svakog mog outfita jesu patike.

"Style is knowing who you are and what you want to say", a uz ove patike poruka je jasna - osjećati se udobno u obući ne znači ići na uštrb dobrog ukusa i iznošenja vlastitog stila! adidas P.O.D. možda nije patika koju svi vole, ali upravo je u tome čar – imati patiku kojom privlačiš pažnju i ističeš se u masi gradskih ulica.

Do sljedećeg čitanja,

Hana

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Sep.
2021.
Blogger Pick
28.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Jako mi je drago što vam ponovo pišem u relaksiranijem, ljetnjem mood-u. Ovoga puta, za sjajan početak ljeta, nosim Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick