pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
13.03.2019.

Straight Out of the Box

S vremena na vrijeme dobijemo više nego što smo očekivali kada su u pitanju kreativnost i stil. Dobar dizajn je ono što očekujem od kompanije kao što je Nike i oni me nikada ne iznevjere. Toliko sam se zanio kada mi je moja BUZZ ekipa pokazala ove patike da sam zaboravio da se predstavim. Ja sam El Nino, vaš domaćin za današnji „unboxing“.

Pa da počnemo! Ovo su Nike Air Max 97. Stižu „upakovane“ u tradiciju, kvalitet, inovaciju i ovoga puta iznenađujuću inspiraciju – kutiju za slanje koju Nike koristi. Kombinacija toplih tonova boje „kartona“, koja se preliva preko patike, kombinacija lagane i glatke kože i predivne tamne prevrnute kože, potpuno oponaša mokar karton.

Kako bi ostali u istom ritmu sa kutijom za slanje, Nike je prešao na potpuno novi nivo kada su simboli u pitanju. Ogroman bar kod i poruka Hvala na porudžbini „zalijepljeni“ su preko cijelog providnog đona. Na jeziku se nalazi traka za povlačenje koja podsjeća na selotejp kojim Nike pakuje kutije za slanje, dok je swoosh logo odštampan na transparentnom stikeru kao zakrpa.

Air Max 97 patike su prikaz čistog industrijskog koncepta, napravljenje su bez kompromisa i predstavljaju moć kompanije Nike koja ovoj originalnoj silueti daje na važnosti i danas, bez obzira što su potekle od prvog izdanja prošle godine.

Ostavljam vas sa jednom mišlju: Nike je brend u koji imam povjerenja i za koji znam da će mi obezbijediti „Air“ zapakovan u perfekciju.

 

Želim vam sve najbolje!

 

Peace!

El Nino

 

Slični članci