pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
27.02.2019.

Keep it classy

Zdravo ljudi. Došlo je vrijeme da se i mi malo bolje upoznamo :) Znate da sam veliki zaljubljenik u modu, arhitekturu... paaa u svaki oblik umjetnosti. Svaki moj dan je jako dinamičan i ispunjen kreativnim i jako kvalitetnim aktivnostima a ovim postom cu vas  uvesti u svoju svakodnevnicu sa jednim od mojih omiljenih sportswear brendova- Adidas!

Adidas je brend  koji me  nikada nije iznevjerio kvalitetom i dizajnom. Brend koji je popratio sve moguce faze u mom zivotu--od prvih koraka, odrastanja, puberteta, sportskih i mnogih drugih aktivnosti s kojima sam se bavila i s kojima se jos uvijek bavim i koje cine moju svakodnevnicu: umjetnost, moda, muzika, dizajn.

U ovom blog postu sam u fokus stavila jedan klasicni Adidasov model I-5923.  Dostupan je u nekoliko varijacija boja, a ja sam se odlucila za pastelno rozu/nude sa bijelim detaljima, koja savrseno ide uz moje monokromne outfite. Oni koji me poznaju ili me prate  neko vrijeme  na socijalnim mrezama, upoznati su vec sa mojom skromnom paletom boja - crna, bijela, nude.

Ono sto me posebno privuklo kod ovog Adidasovog modela, pored njihove lakoce i udobnosti, jeste jednostavni retro dizajn. Iniki ili danasnji naziv  I-5923, inspirisan je  70tim i 80tim  (pjenasti puni đon,  prepoznatljivi 3- stripes na bocnim stranama, prozracni rastezljivi materijali i nekoliko koznih detalja).

I-5923 je  klasicni model jednostavnog minimalnog izgleda koji ne izlazi iz mode i ono sto je meni jako bitno je svedena forma ovog modela koja se lako kombinuje i pruza mogucnost poigravanja kako dnevnih tako i nocnih odjevnih kombinacija. Prilagodljiv svim stilovima i prigodama. Savrsen model za suvo vrijeme i za osobe poput mene, koji su od ranih jutarnjih do kasnih nocnih sati u pokretu!

Uzivajte u ovim lijepim danima uz svoje Adidas I-5923 do narednog citanja.

 

Xo

Ina

Slični članci